TesLA Konu tarihi: 16 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 16 Nisan 2015 Salam, 8 gb-lıq Micro kartım format olunmur, nə telefonda nə də kompyuterdə. Müxtəlif proqramlar yoxladım, cmd dikspart kodları filan yoxladım, alınmır. Başqa qayda bilən varsa buyursun. Onu deyim ki, recuva proqramı ilə kartımı taradıqdan sonra bu problem yaranıb: kartdakı mahnılar filan işləyir amma karta nəsə köçürmək olmur və sildiyim fayllar yenidən görsəni az sonra. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 SALAM. Belə vəziyyətlərdə Çin istehsalı telefonlar işə yarayır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Təəssüf ki, elə bir telefonum yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 kart readerin varsa kartı tax ona və bootice proqramı vasitəsilə format elə alınacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 Yaxşı, proqramı yüklədim: burada nəyi basmalıyam ki? Parts manage basıb, format this part basdım hələ gedir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 bəli past manage ordan format zisis part yazılıb ordan elə alınmalıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 Hardasa 5 dəqiqədir gedir, hələ tamamlanmayıb, nəticəni yazacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 gec ola bilər amma alınmalıdır olmasa orda 1 neçə variant var NTFS variantında format eləməyi yoxla zip formatı var onu yoxla.olmasa team varsa kodu şəxsi ismarıcla göndərərsən baxaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 Error verdi: error 0x02 Hamısını yoxlayıb , sabah nəticəni yazacam, kömək üçün təşəkkürlər. Yoxladım, yenə alınmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 burda olanda teamın kodunu şəxsi ismarıcla göndər baxım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Alınmadı Karb10, məndəki problem ondakı kimi deyil: məndə kart işləyir içərisini görürəm. Yaxşı Elit-Killer. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Bu üsulları yoxlamısan ? http://www.wikihow.com/Format-an-SD-Card Bir də heç nə köçürmək mümkün deyilsə, yəgin ''write protected'' olub.. Bu dərsliyə də bax: Daha sonra format etməyi yoxla adi qaydada.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 cmd ilə olanı yoxlamışam (clean əmri) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 TesLA kodu göndər yenidən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Göndərdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 TesLa, clean əmri deyil.. kartın atributunu çıxarmaq üçündür.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 İlqar. bunları da yoxladım heçnə dəyişmədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 yoxladım olmur. amma indicə öz fleşkartımı düzəltdim 16 gblıq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Düzələn şey deyil, tullayacam getsin mövzunu bağlaya bilərsiniz, hamıya təşəkkürlər cavablar üçün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Qardaş kart yanıb boşuna yorma özünü) məndədə belə birşey olmuşdu) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 1 variantı da var onu da yoxla olmasa mövzunu bağlayacam. bu proqramı yüklə ya istəsən ustanovka elə ya da portable versiyasını istifadə elə onunla format etməyi yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 ... çox güman ki, kart xarab olub... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.