Novruz Məmmədov Konu tarihi: 30 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 30 Nisan 2015 Əvvəla hər kəsə Salam Hörmətli Adminlər əgər mövzunu səhv bölmədə açmışamsa üzürlü saysınlar problemimin bu bölməyə daha uyğun gəldiyini düşündüm Problemim budur Mən ABBYY 12 FİNE READER PRO CRACKED proqramı vasitəsilə bir neçə dəfə pdf faylı vörd fayla çevirmişəm amma heç vaxt belə problemlə qarşılaşmamışam Problem belədir PDF fayl mətnə çevrilir amma sonra mətni düzəltmən olmur burada 4 seçim var mətnin necə skan olunması haqda 4ünüdə yoxlamışam amma alınmır. Belədə Pdf faylda 697 səhifədi amma əgər vörddə düzəldib çap edə bilsəm 500dəndə aşağı olar çapa a4 kimi getmir nə qədər səhifəni daraltsamda nə etsəmdə alınmır. Mən vörddə o qədərdə yaxşı işləməsəmdə başım çıxır Amma bu problemi həll edə bilmədim.. Düzəliş edib çap edə bilmək üçün mənə lazımdı əgər kimsə tam düzəldə bilərsə teamla da düzəldə bilər yaxud mailnəndə yollaya bilərəm. Fayl özü budur. N.QREQOR___MANKYU___QT__SAD__YYATIN___SASLARI.pdf - 18.0 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2015 Mövzunun yerini dəyişdim gələn dəfə diqqətli ol Online çevirməyi yoxla - http://convertonlinefree.com/PDFToWORDEN.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novruz Məmmədov Mesaj tarihi: 30 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2015 karb10 qardaş əvvəla mövzuya düzəliş etdiyin üçün təşəkkür o ki qaldı online converter -ə bəlkə 15sayt yoxlamışam hamısında eyni nəticə alınıb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2015 karb10 qardaş əvvəla mövzuya düzəliş etdiyin üçün təşəkkür o ki qaldı online converter -ə bəlkə 15sayt yoxlamışam hamısında eyni nəticə alınıb.. SALAM. Sabah bu sənədin doc versiyasını Universitetin bazasından tapsam paylaşacam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novruz Məmmədov Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2015 SALAM. Sabah bu sənədin doc versiyasını Universitetin bazasından tapsam paylaşacam. Accountant qarddaş çox sağol mənə azərbaycancası lazımdı özümdə pdf faylda var amma çevirə bilmirəm mümkündürki mailinə göndərim çevirəsən? Yenə də çox sağol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mayıs 2015 Accountant qarddaş çox sağol mənə azərbaycancası lazımdı özümdə pdf faylda var amma çevirə bilmirəm mümkündürki mailinə göndərim çevirəsən? Yenə də çox sağol. Yox Azərbaycan dilində olanı deyirəm. Amma əvvəl mən deyin görüm siz bu kitabı kommersiya məqsədilə istifadə etmək istəyirsiz yoxsa şəxsi məqsədlər üçün. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novruz Məmmədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Yox Azərbaycan dilində olanı deyirəm. Amma əvvəl mən deyin görüm siz bu kitabı kommersiya məqsədilə istifadə etmək istəyirsiz yoxsa şəxsi məqsədlər üçün. Yox ay qardaş kommersiya məqsədilə niyə olsun kommersiya məqsədilə olsaydı elə pdf ni çap edərdim Qardaşımın universtetdə imtahanları yaxınlaşır İqtisad universtetinin Xüsusi istedadlar fakültəsində oxuyur ingiliscəsi zəifdi müəllimdə imtahan suallarını bu kitabdan salıb ona görə məndə araşdırdım gördümki azərbaycancası varmı? tapdım istədimki çap eliyəm amma sonra gördümki pdf də səhifənin yarısı boydası(A4 ÜN 80FAİZİ) ölçüsündəki fayl 697 səhifədi bunuda vörddə düzəldə biləcəyimi düşündüm əgər düzəltsəm/alınsa 697 səhifə olacaq hardasa təxninən 560-570 səhifə falan ona görədə vördə çevirmək istədim amma alınmır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Convert elədim mən, kiril əlifbasıyla yazılmışdı.. Nrht olma font da ataram sənə, dəyişib latınca edərsən.. Gələndə maili atarsan, mailə ataram faylları.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Yox ay qardaş kommersiya məqsədilə niyə olsun kommersiya məqsədilə olsaydı elə pdf ni çap edərdim Qardaşımın universtetdə imtahanları yaxınlaşır İqtisad universtetinin Xüsusi istedadlar fakültəsində oxuyur ingiliscəsi zəifdi müəllimdə imtahan suallarını bu kitabdan salıb ona görə məndə araşdırdım gördümki azərbaycancası varmı? tapdım istədimki çap eliyəm amma sonra gördümki pdf də səhifənin yarısı boydası(A4 ÜN 80FAİZİ) ölçüsündəki fayl 697 səhifədi bunuda vörddə düzəldə biləcəyimi düşündüm əgər düzəltsəm/alınsa 697 səhifə olacaq hardasa təxninən 560-570 səhifə falan ona görədə vördə çevirmək istədim amma alınmır. Buyurun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novruz Məmmədov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 çox sağol qardaş amma bu rusca yəni kiril əlifbası ilədir axı mən onu oxuya bilmirəm özüdə pdf dən vördə çevrilmədi məndə çeviridim pdf dən vördə özüdə azərbaycanca di gəl ki düzəliş edə bilmirdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 İndi acərbaycan versiyasını yükləyəcəm. 10-15 dq gözləməli olacaqsınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Çevirəndən sonra həmin faylı ilk açanda yuxarıda "enabled settings" seçimi olur, ona daxil ol edə biləssən dəyişiklik.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 tam olaraq çevirməyəcək ona görə helədir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Atrıq sənəd hazırdır. indi upload edirəm. Hardasa 25 dəqiqəyə upload olunacaq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Buyurun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novruz Məmmədov Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2015 çox sağol qardaş Allah razı olsun neçə dəfə convert eləmişəm amma mətni və qrafikləri redaktə etmək olmurdu indi sənin sayəndə alındı çox sağol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 Dəyməz buyurun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2015 Mövzu kilit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts