MrGamerExpert Konu tarihi: 9 Mayıs 2015 Paylaş Konu tarihi: 9 Mayıs 2015 Salam mənim komputerimə svchost.exe virusu duşub heç cür təmizləyə bilmirəm internetdən etdiklərin edirəm komputerə format atıram yenədə xeyri yoxdu svchost.exe virusunu silməyi bacaran varsa bura yazsın (Mövzuyu səhf bölməyə açmışamsa bağışlayın bu mövzuya aid bölmə yoxdu ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŞiZoFReNiYa Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2015 Salam , adını qeyd etdiyiniz svchost.exe bu virus deyil axı windows sisteminin lazımlı özəl faylıdır . bu faylla nə kimi probleminiz var ? Novruz Məmmədov 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Salam, svchost.exe virus deyil.. Default proseslərdən biridir.. Məlumat ala bilərsən burdan: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/what-is-svchost-exe#1TC=windows-7 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Salam bilirəm o standart bir prosesdir mənim komputerimə bir virus duşdu və açılan kimi deyirki başlat bir dəfə çaşdım başlatdım indi başlatmaqıma ehtiyac yoxdu özü içəridə işini görür həmdə standart virus olmayan svchost.exe ramın hamısın boşuna dayandıqı yerdə işlədməz mən haçan baxıram komputerə görürəmki Prossesor və ram 100% işləyir buda svchost.exe virus düşüb həmdə ən baş ağrıdan viruslardan biridir silirsən özünü yenidən təmir edir yəni formatla və ya başqa şeylə əlaqəsi yoxdu internetdə baxdığlarım heç biri işə yaramayıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Hansı fayldır açılan kimi başlat istəyən ? Onu startup-dan, registerdən silə bilərsən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Hansı fayldır açılan kimi başlat istəyən ? Onu startup-dan, registerdən silə bilərsən.. Mən msconfig-dən tapa bilmədim register-dən necə silmək olar mənə ətraflı başa sala bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Kaspersky virus removal tool yazıb axtarış ver Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Kaspersky virus removal tool yazıb axtarış ver Yolxayacam alınsa super olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 səndə də dispetçer zadaçada eynilə mən göstərdiyim kimidirsə sənin yuxarıda dediklərin səhvdir.problemi başqa şeydə tap. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 səndə də dispetçer zadaçada eynilə mən göstərdiyim kimidirsə sənin yuxarıda dediklərin səhvdir.problemi başqa şeydə tap. Bəli məndədə 12 ədəd svchost.exe var onu çox adam deyirki virusdu məndə həmdə bu qədər yox idi əvvələr svchost bir dənə var idi yuxarida dediyim kimi virusu başlatanda oldu format attim problemi duzəlmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Virus deyil səndə.. Dediyin kimi format eləmisən, əgər köhnə faylların qalıbsa yalnız bu halda virus yeni əməliyyat sisteminə keçə bilər.. Sən task manager-dən "show process from all users" elə görəssən səndə də çox olacaq bu prosesdən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 qaqa səndə kompda şəkildəki kimidirsə onda problemi başqa şeydə axtar o virus deyil.o virus olanda qabağında polzovatel ya da admin yazılır.sən men çəkdiyim kimi şəkli çək qoy baxım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Virus deyil səndə.. Dediyin kimi format eləmisən, əgər köhnə faylların qalıbsa yalnız bu halda virus yeni əməliyyat sisteminə keçə bilər.. Sən task manager-dən "show process from all users" elə görəssən səndə də çox olacaq bu prosesdən.. Ilgar mammadov məndə d diskində lazımlı olan faylları saxlamışam bəlkədə ona görədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Windows qovluğundakı Prefetch papqasının içindəkilərin hamısını sil.Svchost faylının bir neçə dənə olmağı normaldı Sistemi DrWeb CureIt yada Kaspersky virus removal tool ilə təmizlə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 ... bu problemin həlli yollarını forumda əvvəlki mövzularda göstərmişəm... http://forum.windows-az.com/index.php?/topic/11050-svchostcom/?hl=svchost.exe Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2015 ... bu problemin həlli yollarını forumda əvvəlki mövzularda göstərmişəm... http://forum.windows-az.com/index.php?/topic/11050-svchostcom/?hl=svchost.exe Kamran Cavadov orda verdiyin Link işləmir mən onun başqasını tapdım yüklədim amma səndə olan skript orda yox idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mayıs 2015 ... buyur... http://www.share.az/qzp8hk8m8rzo/avz4.zip.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 11 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mayıs 2015 ... buyur... http://www.share.az/qzp8hk8m8rzo/avz4.zip.html Kamran Cavadov mən orda nə tolko cteniya edə bilirəm nədə svchost.com Belə bir error gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novruz Məmmədov Mesaj tarihi: 22 Haziran 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2015 1cisi svcost.exe vindovsun öz defolt prossesidir çox güman format etdikdən sonra d diskini antivirus yazmadan,proverka etmədən açmısan oda svcost.exeni yenidən virusa bulaşdırıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.