Aghill Konu tarihi: 29 Mayıs 2015 Paylaş Konu tarihi: 29 Mayıs 2015 Salam bügün mənim hp kompyuterim ayağı yığılan stolumdan sürüşərək yerə düşdü və ardınca stolun özü notebookun üstünə düşdü notebook yerə düşəndə yığılı idi hər nəysə bundan əvvəldə belə bir şey qardaşımın notebookunun başına gəlmişdi və nəticədə notebookun ekranı xarab olmuşdu amma mənim notebookum xarab olmadı işlıyir amma bilmək istəyirəm ki mən necə bilə bilərəm ki bu yerə düşməkdən notebookum nə kimi ziyan görüb yada əksinə ziyan olmayıb (mən hələki heç bir ziyana rast gəlməmişəm) amma ola bilər ki içində nəsə olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2015 Salam bügün mənim hp kompyuterim ayağı yığılan stolumdan sürüşərək yerə düşdü və ardınca stolun özü notebookun üstünə düşdü notebook yerə düşəndə yığılı idi hər nəysə bundan əvvəldə belə bir şey qardaşımın notebookunun başına gəlmişdi və nəticədə notebookun ekranı xarab olmuşdu amma mənim notebookum xarab olmadı işlıyir amma bilmək istəyirəm ki mən necə bilə bilərəm ki bu yerə düşməkdən notebookum nə kimi ziyan görüb yada əksinə ziyan olmayıb (mən hələki heç bir ziyana rast gəlməmişəm) amma ola bilər ki içində nəsə olsun. SALAM. Bəli olur. Məndə olmuşdu hardasa yarım aydan sonra özünü büruzə verir. Ekranı saxlayan dayaq (petlə) sınmışdı. Əgər normal işləyirsə digər xəsarətləri yalnız notbuka texniki baxış keçirdikdən sonra bilmək olur. Bunu ya özünüz (əgər təcrübəniz varsa) ya da ustaya aparıb həyata keçirə bilərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aghill Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2015 SALAM. Bəli olur. Məndə olmuşdu hardasa yarım aydan sonra özünü büruzə verir. Ekranı saxlayan dayaq (petlə) sınmışdı. Əgər normal işləyirsə digər xəsarətləri yalnız notbuka texniki baxış keçirdikdən sonra bilmək olur. Bunu ya özünüz (əgər təcrübəniz varsa) ya da ustaya aparıb həyata keçirə bilərsiniz. İlk növbədə cavaba görə çox sağ ol. notebookum normal ishleyir ardasa 1 saat evvel yere chox pis dushdu ne ekranda bir problem gorurem nede diger hisselerde amma yenede ureyim narahatdi az pul vermemishem bu notebboka kalchuk korpusdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŞiZoFReNiYa Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2015 İlk növbədə cavaba görə çox sağ ol. notebookum normal ishleyir ardasa 1 saat evvel yere chox pis dushdu ne ekranda bir problem gorurem nede diger hisselerde amma yenede ureyim narahatdi az pul vermemishem bu notebboka kalchuk korpusdu İşləyirsə narahat olma heçnə olmaz yox əgər nəyisə işləməsəydi nəsə ola bilerdi (Rami sirkələnə bilərdi nəticədə kamp işləməzdi ekran sına bilərdi ve s.) əgər işləyir normaldısa narahatlığa səbəb yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aghill Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2015 İşləyirsə narahat olma heçnə olmaz yox əgər nəyisə işləməsəydi nəsə ola bilerdi (Rami sirkələnə bilərdi nəticədə kamp işləməzdi ekran sına bilərdi ve s. əgər işləyir normalnidisə narahatlığa səbıb yoxdcava görə cavabına görə minnətdaram bir xeyli rahatlaşdım. bəli hərşeyi əvvəl ki tək normal işləyir amma accountantın şərhi və mənim şüphələrim və obssesiyam məni bayaqdan qorxuya salıb ki bəlkə notebooka nəəs olub daxildən çünk pis yerə deydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2015 Əgər normal işləyirsə deməli problem yoxdur.Amma sən yenə də bir ustaya göstərsən və ya özün bacarırsansa baxsan yaxşı olar.Hər ehtimala qarşı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aghill Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2015 materialı yani korpusu kauçukdur alminum deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2015 ekran boşala bilər bu 1. hdd zədələnə bilər əgər şəxsi şəkillər və yaxud başqa nəsə varsa vaxtında köçürt fleşkarta və ya diskə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2015 HDD test Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.