Two_raL Konu tarihi: 2 Ağustos 2015 Paylaş Konu tarihi: 2 Ağustos 2015 Salam dostlar..Dünən mən notebooka (DELL 3521) Windows 10 yüklədim..Dispetçer ustroystvadan bütün drayverləri avtomatik olaraq yazdim..Hər şey qaydasında işləyir..Sadəcə olaraq wifi-ə qoşulanda wifinin üstündə nida işarəsi gəlir..Wifi-nin parolunu yazıram qoşulur ama modemin adının altında orqaniçen sozü yazılır və aşağıda paneldə wifi-nin üstündə nida işarəsi gəlir və net podkuluçeniya yazılır.. Bu haqda bilgi verərdiz..Əvvəlcədən təşşəkkürümü bildirirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2015 Salam dostlar..Dünən mən notebooka (DELL 3521) Windows 10 yüklədim..Dispetçer ustroystvadan bütün drayverləri avtomatik olaraq yazdim..Hər şey qaydasında işləyir..Sadəcə olaraq wifi-ə qoşulanda wifinin üstündə nida işarəsi gəlir..Wifi-nin parolunu yazıram qoşulur ama modemin adının altında orqaniçen sozü yazılır və aşağıda paneldə wifi-nin üstündə nida işarəsi gəlir və net podkuluçeniya yazılır.. Bu haqda bilgi verərdiz..Əvvəlcədən təşşəkkürümü bildirirəm. SALAM. Başqa cihazlarda internet var? Drayverləri hansı proqramla yazmısınız? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Two_raL Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2015 SALAM. Başqa cihazlarda internet var? Drayverləri hansı proqramla yazmısınız? notebooku şunurla qoşuram internet işdiyir ama şunuru çıxardıb wifiylə qoşulmaq istiyəndə alınmır nida işarəsi gəlir..Drayverləri windows 10 özü avtomatik yazıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2015 VVi-fi drayverini silin sonra komputerə restart verin.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Two_raL Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2015 VVi-fi drayverini silin sonra komputerə restart verin.. yenədə mümkün olmadı..Sildim drayveri dell-in öz saytınnanda yazdım xeyri olmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2015 C:\Windows\System32 qovluğunda olan CMD-ni Adminstrator kimi açın. (Yəni CMD-ni Admin kimi açın.) Açılan pəncərədə: 1. "netsh int ip reset a.txt" yazın və Enter-i sıxın. "ok" gələnə kimi gözləyin. 2. "netsh winsock reset" yazın və Enter-i sıxın. "ok" gələnə kimi gözləyin. 3. "netsh winhttp reset proxy" yazın və Enter-i sıxın. 4. "netsh advfirewall reset" yazın və Enter-i sıxın 5. "ipconfig /flushdns" yazın və Enter-i sıxın 6. Komputeri yenidən başladın. Əgər yenə alınmasa onda sistemi yeniləyin.. Əlavə sual: Sistem saytdakı orginal sistemdir yoxsa sınaq versiyadır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2015 Diaqnostika edib şəklini bura qoyun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.