Odərli Konu tarihi: 2 Eylül 2015 Paylaş Konu tarihi: 2 Eylül 2015 Salam, dostlar vmware workstation 12-də windows 7 qurmuşam amma notebookun kamerası açılmır hətda CyberLink YouCam 5 də göstərmir, bunu necə düzəltmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2015 SALAM. Kameranı skype-də yoxlayın. Drayverləri yeniləyin. Komputeri yenidən başladın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odərli Mesaj tarihi: 2 Eylül 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2015 Bu notebookun kamera driverin hardan yükləyə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2015 Slimdrivers yükləyin. Nə tapsa şəklini bura qoyun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odərli Mesaj tarihi: 3 Eylül 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2015 Program açılanda bu pəncərə gəldi: Sonra aşağıdan işarəni basdım və bu driverIər yükləndi: Sonra slim driver ilə scan etdim sadəcə bunu tapdı: Yüklədim və qurdum amma bu xatanı verdi: Skypeda da kamera açılmadı: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 3 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2015 Bunu yükləyin: Link: http://sciencespaces.com/search/USB+2.0+UVC+HD+WebCam/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odərli Mesaj tarihi: 3 Eylül 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2015 Yükləyirəm və qurdum amma bu xatanı verdi: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 3 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2015 Buna da baxın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odərli Mesaj tarihi: 4 Eylül 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2015 Yenə olmadı: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 4 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2015 vmvare üçün xüsusi birşey olmalıdır, məndə də nvidia video kartı tanımır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 4 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2015 OdərliHəmin proqramın linkini verin yükləyim baxım.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odərli Mesaj tarihi: 4 Eylül 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2015 Buyur: http://rsload.net/soft/10943-vmware-workstation.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odərli Mesaj tarihi: 7 Eylül 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2015 ACCOUNTANT, səndə də eyni problem oldu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 8 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2015 Məndə də başda görmədi. Amma bunu edəndən sonra alındı: 1. Qırmızı ox olan yerdə sizin cihazınız olacaq. 2. Ağ ox olan yerdə isə Connect-i seçin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 Burda hər üçünü işarə edin. Ox işarələrinin istiqamətləri tərs olub. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odərli Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 USB 2.0 seçdim ok dedim kamera açıldı yardımın üçün təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2015 Alındığı üçün şadam. Amma neçə gündür axtardım məndə kamera işləmədi. Rəsmi forumda oxudum ki,10-cu versiyadan həmin problem yaranıb. Və 11/12 də var.Heç özləri çarə tapa bilmədilər.. Odərli 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.