Aslanov Sefa Konu tarihi: 11 Kasım 2015 Paylaş Konu tarihi: 11 Kasım 2015 Salam qardaşlar..Mənə köməyiniz lazımdı demək mən Start BlueStacks proqramı ilə kompa Whatsapp yazmaq istəyirəm ancaq alınmır.http://www.share.az/a1668yp5rk02/%D0%91%D0%B5%D0%B7%D1%8B%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9.jpg.html burdan sonra qeydiyyatdan kecmek isteyirem ancaq ede bilmirəm xaiş edirəm kömək edin.Öncədən təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 12 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2015 Mənə kömək edən olmayacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senkaa Mesaj tarihi: 12 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2015 play marketdən qeydiyyat etməlisiz sonra whatsappi play marketden yükləməlisiz mən özümdə işlədirəm bluestacks Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 12 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2015 onu edə bilmirəm...sizin feysbuk adresiniz varsa deyin..əgər mümkünsə TeamViewer proqramının kodunu göndərim girin siz baxın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 12 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2015 Forumda buna aid çoxlu mövzular var. Axtarış edin həllini tapacaqsınız.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senkaa Mesaj tarihi: 13 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2015 team kodun göndərin düzəldim problem yoxdu youtube kanalıma yaza bilərsiz senantt Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 13 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2015 zehmet olmasa Mənə məsləhətli Start BlueStacks proqramını yükləmək üçün link birdə video dərslik verinda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.