Aslanov Sefa Konu tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Konu tarihi: 22 Kasım 2015 Salamun Aleykum mənim bilmək istədiyim bir şey var.Məndə Notbuk üçün hard disk var mən onu əlavə usb şnur alıb istifadə edə bilərəm?yəni hər hansi proqramları ona yazıb sonra başqa komputerlərə ustanovka etmək üçün.Xaiş edirəm bu haqda mənə məlumat verin.Öncədən təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Bəli olur. Bunun üçün aşağıdakı aparatı almalısınız: 15-20 azn arası olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Şəkildəki hamısı bir yerdə 15-20 manat olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Online saytlardanda sifariş edə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Məndə hazırda 6 TB External HDD var 4 TB da 2016 əvvəlində gələcək, Blu-ray arxivilə əlaqədar, 500 GB toplamadı yəni için ayrı və qabın ayrı almışam, yerdə qalan digərləri isə external vəziyətdə yəni hazır satılır məsələn əlimdə biri var 4 TB Seagate Plus 250 AZN qiyməti var, istərsən hazırda ala bilərsən istərsən external vəziyyətdə, qaba gəlincə 15 AZN satılır amazoncomp'da, alıb HDD ni içinə qoyub işlədə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 mazoncomp-la USB şnur 2- i bir yerdə 15 manatdı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Mağazadan asılıdır. 10 manata verən yerlər də var. Əlavələr artdıqca qiyməti də artır. Yuxarıdakı şəkildəkilərin hamısına 15 azn vermişəm Bakıda. USB kabel çox hallarda 2-başlı olur. Bir o fərqi var vəssalam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Hə başa düşdüm çox sağolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 mazoncomp-la USB şnur 2- i bir yerdə 15 manatdı? dediyin nədir tam olaraq bilmədim ama mənim dediyim amazoncomp firmasıdır 28 mayda yerləşir ordan alıram mən hər şeyi, istəsəniz və ya yaxınsınızsa ordan əldə edə bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 dediyin nədir tam olaraq bilmədim ama mənim dediyim amazoncomp firmasıdır 28 mayda yerləşir ordan alıram mən hər şeyi, istəsəniz və ya yaxınsınızsa ordan əldə edə bilərsiz Orda dəhşət bahaçılıqdır. Həmin mağazaya yaxın bir yer var, Bakıda ən ucuz mən orda gördüm. Bir notbukda 250 azn-dən çox fərq edirdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.