kolatan Konu tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Konu tarihi: 22 Kasım 2015 salam birdə..... bilmək isdəyirəm elə proqram var ki, məsələn (opera, google.mozilla və.s proqramı blok eləsin internete girə bilməsinlər ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 SALAM. Proqramlar var amma bu üsullar daha əlverişlidir: http://www.wikihow.com/Block-a-Website-in-All-Web-Browsers Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Aleykum SALAM Windowssun təhlükəsizlik divarından istifadə etməyiniz yaxşıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Ən yaxşı yolu internetə çıxışı məhdudlaşdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Yanlışın var Elvin, ola bilər ki kompyuter 7/24 internetlə əlaqəli bir iş üzrə çalışsın, dediyim üsulla istənilən programın internetə çıxışını məhdudlaşdırmaq olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Yox fikir verdinsə yazmışam ümumiyyətlə internetə çıxışı məhdudlaşdırmağ yazmışam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 İstifadəçi isə istədiyi programın internetə çıxışını əngəlləməyi yazıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2015 App lock kimi bir şey istəyir onda onun inetrnet versiyası Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 TANER sizin qoyduğunuz videoya baxdım elə elə yendə girir axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 necə yəni blok etsin gagaaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 Videoda göstərilən kimi etsəniz girməməlidir diqqətlə baxın orda blok filan quş qoyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2015 ... hər hansı bir proqramın internetlə əlaqəsini kəsmək üçün,mən Norton İnternet Security antivirusundan istifadə edirəm... ...buna aid 1 videodərslik hazırladım və sizə təqdim edirəm... qeyd: mövzunun adını tam redaktə elədim... Elvin Məlikov 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.