Aslanov Sefa Konu tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 16 Aralık 2015 Salamun Aleykum mən isdəyirəmki proqram toplusu hazırlayım yəni hər hansi komputeri format edəndə proqramları avtomatik yazım.Burda Vüsal qardaşın qoyduğu proqramı yüklədim ancaq ustanovka edəndə problem oldu.Xaiş edirəm mənə məsləhət bildiyiniz proqram deyin.Öncədən təşəkkür Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Aleykum SALAM buranı incələ zəhmət deyilsə, WPI hazırlama programı + Resimli anlatım http://www.renklipaylasim.com/q-9549-WPI-hazirlama-programi--Resimli-anlatim.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 qaqa Vallah burdan hecnə başa düşmədim xaiş edirəm sən bildiyin proqramı verda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Problem nədirsə onun şəklini bura qoyun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 parol isdəyir http://www.share.az/pnkg09jcmp1j/3333333.jpg.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 www.windows-az.com bunu yazıram hecnə olmur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Parol: www.windows-az.com Düz yazdığınızdan əminsiniz? Məndə alınmışdı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Proqramı quraşdırdım ekrana heçnə düşmədi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Vüsalın parolları hər zaman www.windows-az.com olub və ya windows-az.com yazıb yoxlayın.Programa gəlincə, mən bir zamanlar məşğul idim o işlərlə 2010-2012-də, ama mən AMS-da AIO düzəldirdim, aktual programların toplanması 1-2 ay alırdı, bax bu linkdəkini mən düzəltmişdim və bunun kimi bir zamanlar neçəsini daha. Bunu 2011-dən 2012-yə keçən gecəsi verdim sayta 31 Dekabr gecə 23:59-da Tanner AIO Pack Super Softvare Ultimate 2012Bu linkdə isə mən dərslik hazırlamışdım ama link qırılıb, dərslik hələdə arxivimdə olmalıdır, tezliklə upload edərəm. AIO Pack Hazırlanması Video Dərslik (by Tanner) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Tanner qardaş mən bu verdiyinlə hazırlaya bilərəm?yəni mənim istədiyim odurki hər hasnı komputeri format edındən sonra proqramları avtomatik quraçdırmaq üçün proqram toplusu hazırlamaqdı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Bununla AIO hazırlayırsan eyni ilə WPI kimi ama bu WPI-dən daya dizaynlı olur, yəni özün yaradırsan dizaynı, Programları Unattended yəni (Avtomatik qurulum) yükləyib nettən bu paketə əlavə edirsən və ya Unattendedi özün hazırlayırsan, mən şəxsən özüm hazırlayırdım. Program Unattended oldumu sən sadəcə üstünə 2 dəfə klik edirsən gerisini özü həll edir, AIO vəziyyətində olanda sadəcə bir dəfə klik edirsən vəssalam, özü qurur. Bu haqdada köhnələrdən dərsliyim var, hazırda kursa gedəcəm az sonra, sabah xatırlat upload edim, Forumda Avtomatik Qurulum və Unattended bölmələrinə bax bir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Hə elə məndə belə deyirəm.Sizin feysbuk adresiniz varsa deyin ora yazaram inşAllah olar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Facebook belə istifadə etmirəm ama burdan yaza bilərsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 hə oldu çox sağolun sabah yazacam inşAllah Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 İnşALLAH Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Səfa buyur qaqaş AIO hazırlanması video dərsliyi əlavə etdim az öncə, digərinin yəni unattended hazırlanması dərsliyinidə əlavə edəcəm sabaha qismət olarsa İnşALLAH. http://windows-az.com/11341-ao-pack-hazrlanmas-video-drslik-by-tanner.html https://www.youtube.com/watch?v=0YeL4QXnc0M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Xəbərdə parol qırmızı hərflərlə qeyd olunub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Daha ehtiyac olmaz Azər video dərsılik hazırlayıb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Birdə mİnstall indi çox aktualdı.wpi prinsipi ilə işləyir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 əgər internet əlaqəsi varsa https://ninite.com/ saytından istifadə edə bilərsiz. Ən aktual pproqramları bir setupla yükləyir özü avtomatik heç nə etmək lazım deyil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Elvin o əvvəl WPI dedi və məndən alternatif istədi, alternativ olaraq AMS la hazırlanan AIO məsləhət bildim, həm AIO görünüş baxımdan daha cəzb edici olur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Hə hər halda özü hazırlasa istədiyi şeyi əldə edə bilər.Sənin verdiyin dərsə görə Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2015 Səfa, dünən videonu yerləşdirdim bu mövzuda birinci səhifədə baxa bilərsən, bəlkə gözündən qaçmış deyə xəbər edim dedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 18 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2015 hə indi gördüm çox sağolun Allah razı olsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 18 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2015 orda istifadə olunan proqramı necə yükləyə bilərəm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts