Deliusta Konu tarihi: 19 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 19 Aralık 2015 Salam dostlar.Mən png və eyni zamanda cdr formatında logo hazırlamaq istəyirəm.Bunun üçün sadə proqram var ? İçində gözəl hazır iconlar olsun.Hazırlamaq sadə və əlverişli olsun ? Əsas da logoda arxa fon olmasın.Yəni çox vaxt arxa fon ağ və ya qara olur.Bir də ki, cdr və png formatında olsun ? İndidən təşəkkürlər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2015 CDR mən bilən corel draw proqramının preyekt fayllarının formatıdır.Yəni şəkilə çevirmək üçün corel drawdan export eləmək lazımdı.Şəkilin araxasının transparent olmağı üçün png formatında yaddaşa verin.Logo hazırlamaq üçün proqramlar saytımızda var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2015 Aleykum SALAM, in edal program photoshop programıdır, arxa fonun olmaması üçün hazırlanan iconun və ya ogonun arxa fonunu qaldırıb, .png formatında yaddaşa verin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 videosu falan var ? pulsuzdur və ya crackı var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 videosu falan var ? pulsuzdur və ya crackı var ? http://windows-az.com/18110-eximioussoft-logo-designer.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 salam. içində yaxşı iconlar yoxdur .başqa proqram məsləhət görə biləriz ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 Əslində yaxşıdır.Amma istədiyim bəzi iconları parça-parça rəngləmək olmur.Rəng seçəndə icon tam olaraq rənglənir.Məsələm bu icon lazımdır,bunu necə ayrı-ayrı hissələrin fərqli rəngdə edə bilərəm : Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 Online hazırlamaq üçün bu saytı məsləhət görə bilərəm: http://banner.fotor.com/ Hər ölçüdə yığmaq olur o saytda, hazır şablonlar da var.Mən bannerləri o saytda hazırlamışam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 Çox gözəl saytdır təşəkkürlər.Amma heyif ki,burda ancaq banner hazırlamaq olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 .... o ikonu upload elə,linkini qoy bura baxaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2015 Dediyin ikonu upload et ver biz hazırlayaq fərqli rənglərdə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Çox sağolun :0 Bəs hazırladığınız icona yazı necə əlavə edəcəm ? Və ya siz necə hazırlacayaqsız ? Onu öyrədə bilərsiz ? Hansı proqramla.. ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Mən özüm Photoshopla hazırlayıram dərslik youtubedə çoxdur, sadəcə axtarış sisteminə How to Create Icon yaz nəticələr çıxacaq, və ya buyurun... https://www.youtube.com/results?search_query=How+to+Create+Icon Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 və ya məndə başqa iconlar var.onu necə hazırlaya bilərəm yazı əlavə edərək içinə ? amma arxa fon olmasın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 qardaşlar .cdr formatında hazır bir icon yüklədim.onu açmaq və rəng dəyişdirmək və ya yazı əlavə etmək yəni redaktə üçün hansı proqramı yükləyim ? necə edim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 ...Corel Draw... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Təşəkkürlər yükləyirəm..Amma tapa bilmədim pulsuz türkçə olanı var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 İndi bir yerdən tapdım yükləyirəm..bir şey edə bilsəm xəbər edəcəm. hər şeyə görə çox sağolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Mövzunu bağlamıram, aktual olaraq qalır, ama problemin həll olunduqdan sonra xəbər et bağlayaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 oldu qardaş .hələ yüklənmə gedir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Qaqalar yüklədim və nəsə düzəltdim.İşlədi.Çox sağolun və amma bəs logonu indi necə png halına salım ? Yəni istifadə ediləcək şəklə ? Arxa fon görünəcək görünməyəcək onu da bilmirəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Proqramın menyusunda сохранить как yaxud Export seçimi olmalıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 var e qaqaş Save As amma orda formatlarda png jpg falan yoxdu.ancaq digər proqramların uzantıları var.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Aaa qardaş Exportilə Save as başqa-başqa şey imiş.Export varmış aşağıda.Onu girdim png seçdim.png halına saldım.ama bir problem var ki,arxa fon da çıxır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Hansı proqramda hazırlamısınız? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.