Aslanov Sefa Konu tarihi: 31 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 31 Aralık 2015 Salamun Aleykum ilk öncə hər kəsin bayramın təbrik edirəm.Sizdən bir xaişim var demək mən çox vaxt drayverlərin quraşdırmasında əziyyət cəkirəm.Mənə isdəyirəmki drayverləri internet olmada necə quraşdıra bilərəm?Məsələn Wifi drayverin quraşdırmaq üçün internet lazım olur ancaq mən isdəyirəm onu internetsiz yazım.Birdəki internet olduqda başqa drayverləri yazmaq üçün hansı proqramı məsləhət bilirsiz.Hər kəsin fikirləri maraqlıdı.Öncədən təşəkkür Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 salam.Sizinlə bahəm.Bunu üçün driver paketləri var hazır.Onlardan istifadə edə bilərsən.məsəm bu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 Salam windows 8.1 istifadə edirsənsə avtomatik wifi drayveri yuklənir əgər yüklənmirsə komputerinin driver saytına gir ordan wifi drayverin qur onnan sonra windows updatedə ozü tapacaq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 Elvin qaqa həcmi kiçik olan proqram yoxdu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 Ümumi paket halında qurulub o.Yəni bir kompüter üçün deyil.Hər komputerdə istifadə oldunduğuna görə(detallara görə)hər kompüterdə fərqli olur ona gördə həcmi böyükdür.Sənçün ən yaxşı optimal yol.Kompüterinin driverlərini yazıb bir diskdə saxla(Əməliyyat sistemlərinə uyğun).Daha internetdə driver axtarma.O paketlər ümumi istifadə üçün nəzərdə tutulub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 yəni mən onu demək isdəyirəmki birdə başqa bir nəfərin komputerinin bir neçə drayveri silinib onu mən internet vasitalə necə yaza bilərəm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 Hə əgər elə tapmağ istəyirsənsə əlbətdə bu paketlərdən istifadə etmək istəmirsənsə.İD nömrəsi ilə internetdən axtarış edib tap bilərsən.Bu üsulda sənə yenə internet lazım olacaq. Yenədə deyirəm ən yaxşı üsul o paketlərdən birin yükləyib arxivinə əlavə etməkdir.Çüni həmişə driver axtarmağ lazım olur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 İd nömrəsi ilə mən yoxlamışam edə bilmədim ona aid video dərslik versəz sevinərəm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 İd nömrəsi ilə mən yoxlamışam edə bilmədim ona aid video dərslik versəz sevinərəm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 Və ya dediyim o driver paketinin online forması var.Əgər internet varsa kompüterdə başqa driverlərdə çətinlik çəkirsənsə.Ondan yükləyib həcmi azdı.Yalnızca kompüterinə lazım olanları tapıb qurur. Buyur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 çox sağolun Allah razı olsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2015 Halal xoşun.. Mövzu bağlandı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts