♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Konu tarihi: 29 Ağustos 2011 Salamlar son zamanlar bezi fayilari proqramlari acanda qabaqima bele bir problem cixir onuda qeyd edimki komputerin 2 ildrki icindeki tozlar temizlenmir ondan ola bilermi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iCEnhancer Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 bu kecen formatda mendede olurdu amma 1-2 oyuna girende ve 3ds max a girende format etdim windows 7 yazdim indi komp tank kimi iwdiyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Hansı sistem işlədirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 bu problem RAM yada Video kart cox guce dushende olur deyesen....ona gorede sisteme ve komp. uygun programlar yazib, ishletmek lazimdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Belke Isletdiyin Windows kohnelib yenilenmek isteyir. Cox vaxt bele yazilar windows farmat isteyende gelir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 WIN XP SP3 ISLEDIREM Adice kompda olan poiske girirem komp tutlur bu yazilar ciixir birdeki kompun ici tozlari 2 3 ildir temizlenmir ondanda ola bilermi? RAM 1 GB DIR 3 luk edecem video kart ise 1 gb dir ASUS. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar Abdulevvelov Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Kompda problem varda,hard diskinde.Ram dada..problem ola biler..Klub komplarindada olur tez tez... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 He duz deyirsen hard diskden yada senin sisteminden olar xp cox vaxt nagruskaya dusende ele olur en yaxsisi sen sistemi cevir windows 7 ele. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Vuqar Abdulevvelov gagam hard diske ne ola bilerki? toz dan ola biler?> BU problem tozdan ola bilermi birde gorursen ekran qaralir. xaiw edirem komkelik eidn uje antivurusda bu problem cixdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Yox qaqas oxuda bax ne yazib senin windowsundan di deyis onu perpada elemek olar amma yenede bele olmaq risqi var qaqas hart disqden olsa bele olmas windowsun zaqrusqasi gelmez demeli hard disqden deyil bu olsa olsa windowsdadi ozude yazib qal senin ucun tercume eleyim. yeni sistemde problem var sen perezaqruska vermelisen sonra ise F8 bas basandan sonra qabagina pencere cxacaq ordanda Advancad Startup Options su sec fuso. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 zaminboss oldu qaqam ele eleyerem birdeki toz un kompeter ziyani var?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 icine duse video kartin eger vitilyatornandisa he Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 ♣♣KaRoL♣♣ salam. Kompyuterin içini təmizlə. Yüngül tozsoranla. Sonra ramı çıxar ramın yerini və ramı spirtli pambığla sil təmiz qurusun həm yeri həmdə ram özü. C D mümkünsə format at. Windows yaz orqinal antivirusda yaz axtariş ver virusa görə də. Sonra gör nə olar. Bilirsən niyə gəlir sənin kompunda problem var. O xəbərdarlıqdı. O kodları mənə yaz dəqiq səbəbini deyim sənə. 0x0000 belə başlayan kodları. Hamsını yaz deyim nədəndi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 burda diyan yaziramm qaqam 0x00000004------0xA5EC8210-------0x00000002-------0x00000000-------0x804E80A8 Bular yazilir bawliqdada stop Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliance Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 pozan rucka pozan yarisi qirmzi yarisi goy pozanlar olure onun goy terefiyle poz ama antivirussuzdu yeqin kompun senin ondanda olar ama maye hec bir sxemaya vurmaq olmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Sistemini Avastla axtaris ele. Mavi ekrani sebeleri bir nece seyden asili ola biler virus,ram,driverler ve b. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 mayak18,full axdawriw elemiwem virus zad tapmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2011 He.hec bir troyan tapmayib ki.Axtariusdan sonra yene hemen ekran cixir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 tozun dexli yoxdu mavi ekrana.sistemle toz ayri seydi.toz ola bilsnki sistemde doma olsun odaki cpu fanin kenarina toz yigli onda doma ve sonmre halalri olur.mavi ekran sebeinin tam helli yoxdu neye gore cunki 3 seyden olur driver ram sistem win32 sehvi Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 Het eger toz olsa toz rama tuse kompun monitoru islemez hemde videokarta ici dolsa toznan ona yene monitor yanmaz goy ekran ancaq sistemi gosterir he bildim bizim qonsumuzdada bele olmusdu senin problemini bildim ramlari cixar kompun icini temizle hard diskin kabelerine bax bosluq olar men ele eledim qonsunun kompu super istiyir amma sen kompunu cox zaqruskaya salma cox vaxt raminda problemi olur sistemlik deyil indi bildim sen ancaq rama bax ramliqdi eger ele olsa hec format eleye bilmesen o ancaq ram ile hard diskdendi sene qarantide verirem eger alinmasa mene de men o kompun tezesini alim sene vererem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 qöy ekranın HDDya heçbir dəxli yoxdur. Mən 5il kompun için təmizdəməmişdim hardasa 6ay bundan öncə məndədə belə olmuşdu Mən kompa format atdım onnan sora bir yada 2dəfə göy ekran verdi da vermədi. Bunu dəqiqbilmək olmur Ram sıxışması Driver Sistem vin32 səhvi birdə olur. Sən 1. ci driverivi sil yenidən yaz bir nəticəsi olsa bizə yazarsan. Sən sistemi neçə ayydı işdədirsən??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 yox qaqas var hem ramdandi hem hdd di men ozum duzeltmisem bele olanda yazdiklarimdan biri ola bilsin yerine yaxsi oturmuyub bele halda farmat elemek meslehetli deyil sen hdd ziyan vere bilersen eger hddr dendise format eleme duzelt onu yoxsa neqeder istesen format ele ne olsun yenede yarasi qalacaq sen en yaxsisi ramlara birde hdd ya bax hdd yanmiyib yansa windowsun zaqrusqasi gelmezdi sen meslehetime qulaq as ramlara baxdir birde hdd bax senin kompunu cox naqruskaya salma sende diyesen 2 gb ramdi yada 2gb radan azdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 ♣♣KaRoL♣♣ salam. Drayver problemidir. Cihazlardan birində ola bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 zaminboss Bekarçılıq idi ona görə format elədim yoxsa sistem əla işdiyirdi ) Brat Ramı açıb təmizləyəndə o düzəlir yəqin sən 1ci ramı təmizləmisən sora HDDnı təmizləmisən onnan sora düzəlib yəqin problem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2011 he he ram cox qizmisdi ram elimi yandirdi onu cixartdim temizledim hddni cixardib temizledim sonra taxdim ona daha bele olmur olandada komp bele olanda rami demisem cixartsin tezeden taxsin onda istiyecek he oda bundan sonra bele leleyir indi pis istemir sen kompuvu dondurma kopuvu naqruskaya salama Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.