Deliusta Konu tarihi: 24 Ocak 2016 Paylaş Konu tarihi: 24 Ocak 2016 Salamlar.Mənim kompyuterimdə Windows 10-a keçmək bildirişi gəlib.Mən yükləməni basdım və uzun vaxtdan sonra yeniliklər tam yükləndi.Sonra restart oldu amma yenə elə Windows 7 oldu.internetdən öyrəndim ki, Windows 7 sistemim orginal olmadığı üçün yəni pirat ( crack ) olduğu üçün Windows 10-a keçmək mümkün deyil.razılaşıram.amma mən indi istəyirəm elə Windows 7 sistemimdə qalsın.hər dəfə kompyuterimi açanda bu bildiriş gəlir : Bundan çıxanda və ya ikinci blanka girirəm belə olur.Yəni logolu bildiriş orada qalır : Əsas problemim kompyuteri söndürəndə və ya yandıranda olur.Əsasən d söndürəndə.Neçə dəqiqiqə gözdəyirəm ( 30-40 dəq və daha çox ) kompyuterdə yazılarla yüklənmə gedir yə nəysə.çox gec sönür. Mən indi qərara gəldim qoy 7-də qalsın.Amma bu problemlər olmasın.Məncə yükləməni və ya avtomatik yükləməni dayandırıb diyəsən burdan : -burdan dayandırıb ( daimi ) problemi aradan qaldırmaq olar.rusca bilmirəm.xahiş edirəm kömək edəsiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 24 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2016 xaiş edirəm köməklik edəsiz. tapa bilmədim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 24 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2016 necə edim ki avtomatik yeniləmələr olmasın ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2016 Mövzu təkrardı: http://forum.windows-az.com/topic/18227-windows-10-update-ikonu-81-d%C9%99n-silm%C9%99k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts