Magnum999 Konu tarihi: 2 Mart 2016 Paylaş Konu tarihi: 2 Mart 2016 Salam hərkəsə.Belə bir sual soruşum sizdən.Whatsapp plusda profilə baxanları görmək olurmu?Mən sadəcə bunu bilirəmki yalnız kim whatsappa daxil oldusa onun adını və ya nömrəsini göstərir.Mənim fikrimcə profilə baxanları görmək kimi bir funksiya yoxdu ora.Sizində fikrinizi bilmək istiyərdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2016 Olur. Tutalım ki tanımadığın 1 nömrə profilinə daxil olur və bu zaman nömrə görsənəcək ekranda, yox əgər nömrəsi kantaktında varsa tanıdığındırsa o hər whatsappa girdiyində və ya profilinə baxdığında adı ekranda görsənəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 4 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2016 Hə belə bir sayt da var idi.Amma sonra yığışdırdılar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZHOMANES Mesaj tarihi: 23 Haziran 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2016 Hə olur amma deyəsən bir dəfə. Məsələn wp+ yükləyəndən sonra həmən adamın profilinə baxmadınsa o adam sənin profilinə baxdığı an səndə ***** çevrimiçi deyə mesaj gələcək. Amma ondan sonra isə hər çevrimci yazıldığında sənin profilinə baxdığı anlamına gəlməz. Çünkü loga düşmüşdür artıq. Yəni mən belə bilirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.