Code Block Konu tarihi: 6 Mart 2016 Paylaş Konu tarihi: 6 Mart 2016 Salam necəsiz ... Mənə forum açmaq lazımdır sadəcə bu formun pullu və yaxud pulsuz olmasının frəqi yoxdur ..və yaxud windows-az.com saytı kimi foruma daxil olduqda windows-az.com/forum yazılsın ... Sadəcə mənə elə bil forum (və yaxud sayt) lazımdır ki ... Həm ucuz həm əlyetər həmdəki işəyarar olsun ... Yenəıdə təşəkkürlər ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 6 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2016 Salam.Bunun üçün Turalla əlaqə saxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Block Mesaj tarihi: 6 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2016 Əlaqə saxlaya bilmədim yazdım cavab yazmadı... Daha doğrusu hələ yazını oxmayıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2016 Tel nömrəsi budur.Özünə zəng vurun : 055 621 45 66 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 6 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2016 Görsə yazar yəqin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 7 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mart 2016 Uğurlar.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Block Mesaj tarihi: 10 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2016 Mən Tural Ağayevdən saytı aldım və bir çox funksiyalar qoşdum ... DataLifeEngine ilə amma bir problem yarandı ... Deməli dle 10.2 üçün dle forum 2.6.1 forum lazımdır ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2016 özünə yazın kömək edəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 11 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart 2016 Mən Tural Ağayevdən saytı aldım və bir çox funksiyalar qoşdum ... DataLifeEngine ilə amma bir problem yarandı ... Deməli dle 10.2 üçün dle forum 2.6.1 forum lazımdır ... DLE Forum 10ildir ki yenilənmir. ona görə də kodları köhnədi, demək olar php 5.5də işləmir çoxlu səhvlər verir. Ən yaxşısı dle -ilə başqa forumların inteqrasiyasından istifadə elə. misal üçün bizim saytda dle + ipboard Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 11 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart 2016 SALAM, forum üçün əön ideal sistemlər vBulletin və IPBoard sistemləridir, MyBB sistemdə ən ideal sistemlərdəndir, ama sizə vBulletini məsləhət bilirəm, biu sistemlərin hamısında syat qurmuşam, forum üçün ən idealını vBulletin deyə bilərəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Block Mesaj tarihi: 12 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2016 Başa düşdüm ... Məsəlçün vBulletin qurdum ... Forumda açılan mövzu saytda anasəhifə görsənəcəkmi yoxsa ? ... Yəni son mövzular bu saytdakı kimi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2016 qaqaş vBulletin forum scriptiir, məsələn bax bu mənim saytımdır səs saytıdır, http://www.sadeceses.com/ vBulletin üzərində qurmuşam, ana səhifədə mövzuların görsənməsi üçün əlavə olaraq vBadvanced CMPS sistemini inteqrə etməlisiz, bunuda Azərbaycanda inteqrə edə bilən tək tük adam var, əgər siz vBulletin üzəində forum qursanız dediyim sistemi mən sizin üçün inteqrə dərəm nəticədə ana səhifə belə olacaq http://sadecebluray.com/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Block Mesaj tarihi: 12 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2016 Mənə windows-az.com saytındakı kimi qeydiyyatdan keçirik və forumda tutaqki nəsə yazmaq istəyirik və bir daha qeydiyyatdan keçmirik ... həmin isifadəçi adımızda forumda mövzu aradırcıq və həmin mövzu ... anasəhifədə görüsənir ki belə bir mövzu yaradıldı Mənə bu lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2016 qaqaş vBulletinde eyni ile dediyin forum scriptidir, ama sən bizim saytdakı kimi istiyrssənsə DLE sistemi qur, və DLE üçün aktual forum scripti yoxdur, sadəcə bu Forumdan qura bilərsən onuda mütləq koder lazımdı kodlasın DLEyə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Block Mesaj tarihi: 12 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mart 2016 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Block Mesaj tarihi: 13 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2016 ./engine/engine.php 666 Olmaz! ./engine/inc/options.php 666 UÄŸurlu ./.htaccess 666 Olmaz! nəyə görə olmaz yazılıb? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.