Cavad Bakılı Konu tarihi: 18 Nisan 2016 Paylaş Konu tarihi: 18 Nisan 2016 Salam mənə şəklin arxa fonunu dəyişmək üçün proqram lazımdır zəhmət olmasa kömək edərdiniz... Onuda qeyd edim ki, mən arxa fonu dəyişmək üçün proqramlara baxmışam ancaq yaxşı olmayıb elə proqram istəyirəm ki şəkili mantaj etmək bilinməsin .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2016 SALAM, Axı burda qəliz bir iş yoxdur. Photoshop ən geniş yayılmış montaj proqramıdır. O ki qaldı bilinməsiniə. Bunun üçün sizdə yüksək pikselli məsələn 4k monitor olmalıdır. Bu halda montaj işini adi gözlə görülməyəcək dərəcədə piksel-piksel işləyirsiniz. Yalnız bundan sonra şəklin montaj olduğu anlaşılmayacaq. Təbii ki burda xüsusi qabiliyyət də tələb olunur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2016 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavad Bakılı Mesaj tarihi: 18 Nisan 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2016 Mənim komputerimdə fotosop proqramı yoxdur mən başqa proqramlarla etmişəm siz videodakı proqramın linkini qoyardınız də zəhmət olmasa digər yerlərdən yükləyəndə həm köhnə versiya olur həmdə virus salır bu sayıtında özündə Photosop tapmadım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2016 Buyurun saytda var: http://windows-az.com/20233-adobe-photoshop.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavad Bakılı Mesaj tarihi: 19 Nisan 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2016 Çox sağ olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.