Tural Ağayev Konu tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Konu tarihi: 12 Mayıs 2016 Salam dostlar və sayt sahibləri. Sizlərə özümündə bir neçə aydır istifadə elədiyim və real olaraq gəlir əldə etdiyim saytdan sizlərədə pul qazanmağın yollarını izah edəcəyəm.Bu sistem ilə artıq 3 aydan çoxdur ki gəlir əldə edirəm. Və yığılan pul 1 aydan sonra paypal hesabına köçürülür. Sonra isə öz paypal hesbaınızdan kartınıza köçürdə və pulu çıxarda bilərsiniz. Şəkildə gördüyünüz kimi gündəlik gəlir 1 dollar civarında edir. Həmçinin paypal-a edilən ödənişləridə sizlərə göstərmək istiyirəm. Saytları yoxlanışa qoymurlar birbaşa qeydiyyatdan keçib kodunu saytınıza qoyursunuz və həmin gündən gəlir əldəe tməyə başlayırsınız. Statistika 1gündən sonra yenilənir. Saytınıza nə qədər çox adam girərsə bir o qədər çoxlu gəlir əldə etmək imkanınız çox olur. Post sizə maraqlı gəldisə və qeydiyyatdan keçmək üçün şəkilə klik edin və bizim referal link ilə qeydiyyatdan keçin (növbəti günlərdə digər saytlarıda sizlərə izah edəcəm) No_Name__ 1 Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Aleykum SALAM, Tural bu sistem ancaq sayt sahibləri üçündür hə ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Aleykes Salam 1 sayt ancaq olur yoxsa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Ödəniş hardan edilir birdə nömrəyə bir baş etmək olur və qeydiyyat keçəndə mən heçbirini seçdim yazlmişdi sora qeyd et də var idi sora qeyd qoydum onu necə düzəldim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Aleykum SALAM, Tural bu sistem ancaq sayt sahibləri üçündür hə ? ancaq sayt sahibləri üçündür. Aleykes Salam 1 sayt ancaq olur yoxsa neçə saytınız varsa hamısını qura bilərsiniz Ödəniş hardan edilir birdə nömrəyə bir baş etmək olur və qeydiyyat keçəndə mən heçbirini seçdim yazlmişdi sora qeyd et də var idi sora qeyd qoydum onu necə düzəldim ödəniş ay tamam olandan gələn aya kimi bitcoin və paypal hesbaına köçürülür. əlavə düzəlişləri qeydiyyatdan keçəndən sonra hesabdan redaktə etmək olur. Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 qardaş kod hara gəlir və hara yerləşdirim emailə aktiv etmək gəlib təkcə aktiv etdim hesabi birdə 24 saat nəsə vaxt var göndərdi ... nömrəyə göndərə bilirlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 kod hansidi başa salinda bu şəkildəki kodu sayta yerləşdirim refalans bölməsindəkini Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 ancaq sayt sahibləri üçündür. neçə saytınız varsa hamısını qura bilərsiniz ödəniş ay tamam olandan gələn aya kimi bitcoin və paypal hesbaına köçürülür. əlavə düzəlişləri qeydiyyatdan keçəndən sonra hesabdan redaktə etmək olur. Cavab deyərdizdə aşağida yazdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 kod hansidi başa salinda bu şəkildəki kodu sayta yerləşdirim refalans bölməsindəkini bu yox. bunu mən qoymuşam ki mənim referalım ilə sayta keçin (üstündən vuranda) sayta keçəcək. həmin saytda qeydiyyatdan keçin sonra. qeydiyyatdan ekçəndən sonra saytınızı əlavə edin. kodu götürüb qoyun saytınıza. Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 bu yox. bunu mən qoymuşam ki mənim referalım ilə sayta keçin (üstündən vuranda) sayta keçəcək. həmin saytda qeydiyyatdan keçin sonra. qeydiyyatdan ekçəndən sonra saytınızı əlavə edin. kodu götürüb qoyun saytınıza. bilirəm qardaş saytini adini yazib keçmişəm kod emaila gəlməyib axi hansi kodu deyirsiz bilmədim mən bu saat ordayam təsdiq etmişəm qeydiyyati hansi kodu yerləşdimək lazimdir onu başa salin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 bu yox. bunu mən qoymuşam ki mənim referalım ilə sayta keçin (üstündən vuranda) sayta keçəcək. həmin saytda qeydiyyatdan keçin sonra. qeydiyyatdan ekçəndən sonra saytınızı əlavə edin. kodu götürüb qoyun saytınıza. və harda edim sayti qeyd hansi hissədə başa salinda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Əsən olsun, qardaş. Əyər sayt xəbər saytıdırsa, o zaman qeydiyyatdan keçəndə kateqoriya yerinə hansın yazmaq lazımdır. Mən baxdım orda xəbər saytına aid bölmə görmədim. Bir də qeydiyyatdan sonra veriləcək kod saytın main.tpl yerində əlavə edilməlidir ya harada? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 və harda edim sayti qeyd hansi hissədə başa salinda http://www.revenuehits.com/lps/v6_1/index.php?ref=@RH@_f_Q2wA0AAtlkkLEB146pQ bu linkə gir. Ortada Start now düyməsin vur qeydiyyatdan keç. sonra saytın əlavə elə hesbaına. sonra banner yarat və kodunu qoy saytına. qurtdala içini biraz aydın olacaq. çətin heç nə yoxdu Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Əsən olsun, qardaş. Əyər sayt xəbər saytıdırsa, o zaman qeydiyyatdan keçəndə kateqoriya yerinə hansın yazmaq lazımdır. Mən baxdım orda xəbər saytına aid bölmə görmədim. Bir də qeydiyyatdan sonra veriləcək kod saytın main.tpl yerində əlavə edilməlidir ya harada? Prinsipcə qeydiyyatdan keçəndə orda hansı bölmə seçməyin elədə əhəmiyyəti yoxdur. nə istəsəniz seçə bilərsiniz. kodu istəyə uyğun hara istəsəniz qoya bilərsiniz. elə yerə qoyun ki main.tpl (misal üçün həmdə xəbərin ardına) həmişə görünsün çox görünsün çox keçid olsun çox qazanasınız Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Prinsipcə qeydiyyatdan keçəndə orda hansı bölmə seçməyin elədə əhəmiyyəti yoxdur. nə istəsəniz seçə bilərsiniz. kodu istəyə uyğun hara istəsəniz qoya bilərsiniz. elə yerə qoyun ki main.tpl (misal üçün həmdə xəbərin ardına) həmişə görünsün çox görünsün çox keçid olsun çox qazanasınız Çox sağ olasız, qeydiyyat edək görək başımıza nə gəlir )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 http://www.revenuehits.com/lps/v6_1/index.php?ref=@RH@_f_Q2wA0AAtlkkLEB146pQ bu linkə gir. Ortada Start now düyməsin vur qeydiyyatdan keç. sonra saytın əlavə elə hesbaına. sonra banner yarat və kodunu qoy saytına. qurtdala içini biraz aydın olacaq. çətin heç nə yoxdu amma qeydiyyatdan keçmişəm indi orda hardan vurum onu bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Ödəniş ancaq paypalla mümkündür ya poçtla da göndərirlər? Tural qardaş bir mövzu açdı verdiyimiz sorularla bezdirdik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 amma qeydiyyatdan keçmişəm indi orda hardan vurum onu bilmirəm Allah köməyin olsun nəyisədə özün etməyə çalış. Bütün saytı izah edəsi deyiləm ki. MY PLACEMENTS - bölməsindən saytları və bannerləri qoşa bilərsən. Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Ödəniş ancaq paypalla mümkündür ya poçtla da göndərirlər? Tural qardaş bir mövzu açdı verdiyimiz sorularla bezdirdik PaypalWirePayoneer paypalla yığın mən paypaldan pulu alıb nəğd verə bilərəm. Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2016 Allah köməyin olsun nəyisədə özün etməyə çalış. Bütün saytı izah edəsi deyiləm ki. MY PLACEMENTS - bölməsindən saytları və bannerləri qoşa bilərsən. yaxşi qardaş anladim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.