Cristiano Konu tarihi: 5 Ağustos 2016 Paylaş Konu tarihi: 5 Ağustos 2016 Hamıya salam. Windows 10 illik yenilənmə 3 gündür ki çıxıb amma bizim ölkəyə hələ də gəlmiyib. Bunun səbəbini bilən var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor_web Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2016 Mən yükləmişəm.Ola bilər sizin PC-yə hələ gəlməyib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2016 Mən yükləmişəm.Ola bilər sizin PC-yə hələ gəlməyib. Nə vaxt yükləmisiz? Mən tanışlardan soruşmuşam, onlarda da gəlmiyib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2016 Nə vaxt yükləmisiz? Mən tanışlardan soruşmuşam, onlarda da gəlmiyib Salam windows 10 Yeniləmək istəsəz girin özünüz yenilə edin yeniləmə gəlibsə yenilənəcək mən təzə yenilədim Parametrler/Yeniləmə və təhlükəsizlik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2016 Salam windows 10 Yeniləmək istəsəz girin özünüz yenilə edin yeniləmə gəlibsə yenilənəcək mən təzə yenilədim Parametrler/Yeniləmə və təhlükəsizlik Elə indicə yoxladım. Yazılıb ki güncəldi yenilənmə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2016 Gəlmədi. Rəsmi Saytdan setup faylı götürüb qurdum əlnən. Mövzunu bağlıya bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.