Cristiano Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Hamıya salam. Windows 10 illik yenilənmə 3 gündür ki çıxıb amma bizim ölkəyə hələ də gəlmiyib. Bunun səbəbini bilən var? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor_web Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Mən yükləmişəm.Ola bilər sizin PC-yə hələ gəlməyib. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Mən yükləmişəm.Ola bilər sizin PC-yə hələ gəlməyib. Nə vaxt yükləmisiz? Mən tanışlardan soruşmuşam, onlarda da gəlmiyib Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nə vaxt yükləmisiz? Mən tanışlardan soruşmuşam, onlarda da gəlmiyib Salam windows 10 Yeniləmək istəsəz girin özünüz yenilə edin yeniləmə gəlibsə yenilənəcək mən təzə yenilədim Parametrler/Yeniləmə və təhlükəsizlik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Salam windows 10 Yeniləmək istəsəz girin özünüz yenilə edin yeniləmə gəlibsə yenilənəcək mən təzə yenilədim Parametrler/Yeniləmə və təhlükəsizlik Elə indicə yoxladım. Yazılıb ki güncəldi yenilənmə Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Posted August 13, 2016 Author Share Posted August 13, 2016 Gəlmədi. Rəsmi Saytdan setup faylı götürüb qurdum əlnən. Mövzunu bağlıya bilərsiz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts