Fərid Ağayev Konu tarihi: 25 Ağustos 2016 Paylaş Konu tarihi: 25 Ağustos 2016 Salam Aleykum zəhmət olmasa mail.ru və gmail.com da ikinci kodu necə aktiv edim onu başa salin hardan edim məsələn facebookda edirsən girəndə nömrəyə sms kod göndərilir yigirsan daxil olursan zəhmət olmasa yazin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2016 Davam Edək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2016 Mail.ru dəqiq bilmirəm amma g-mail-də google settings bölməsində 2-ci addım doğrulama adlanır. Orda nömrəni yazırsan və hesaba daxil olanda sənə sms kod gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2016 salam Facebook məsələm özünə elə bir təhlükəsizlik yolu yaradıb bütün sayıtlardada belə bir kod alma deyə bir şey yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 2 Eylül 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2016 Allah Razi olsun gmaili düzəltdim bircə mail ru rus dilindədir dəqiq bilmirəm davam edək bilən yazsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imran1995 Mesaj tarihi: 2 Eylül 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZoUfByIYcg4 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 2 Eylül 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2016 rus dilindən başim çixmir azəricə başa salin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fərid Ağayev Mesaj tarihi: 5 Eylül 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2016 davam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.