Usernick Konu tarihi: 18 Şubat 2017 Paylaş Konu tarihi: 18 Şubat 2017 Salam bildiyiniz kimi pc də wi fi qurğusu yoxdur.Bəs mən ona bele bir qurğu qoşa bilərəm ? Məndə olan modemdə də wi fi qurğusu yoxdur, elə bir qurğu var mı Pc dəki interneti paylaşa bilim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 19 Şubat 2017 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2017 Wireless adapter alıb hotspot yarada bilərsiz amma stabil olmayacaq internet. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2017 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2017 bəli wirles adapder və proqdam http://download.cnet.com/WiFi-Hotspot/3000-18508_4-76304641.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usernick Mesaj tarihi: 20 Şubat 2017 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2017 bəli wirles adapder və proqdam http://download.cnet.com/WiFi-Hotspot/3000-18508_4-76304641.html Bundan bakıda var ? Yoxsa ebaydan alsam ucuz başa gələr hansı firmanı məsləhət görürsüz? Mən şəhərdə satıcıdan soruşdum tp link 300 mb/s wireless mənə dediki bu ancaq bu qurğu kenardakı wi fi ni kompda istifade etmek üçündür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2017 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2017 tp link yaxşı olar. mən notebookda proqramla wifi paylaşam yoxladım olur pc də isə bilmirəm olar ya olmaz sadəcə antena ilə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usernick Mesaj tarihi: 20 Şubat 2017 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2017 Pc de test edən varsa fikri bildirsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
remzi16 Mesaj tarihi: 21 Şubat 2017 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2017 Hər kəsə salamlar. Məndə stolüstü fərdi kompüterdir. Mən interneti TP-LİNK WN821ND adapteri ilə yayıram. Sazzın internetini rahat şəkildə ötürürəm. Qiymətinə gəldikdə 2 il bundan qabaq almışdım: 18 manata. indi qiyməti qalxmış olar. proqramı da üstündə diskdə gəlir. quraşdırırsınız və həm wifi qəbul edirsiniz, həm də ötürürsünüz. qəbuledicilik xüsusiyyəti də var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usernick Mesaj tarihi: 21 Şubat 2017 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2017 Hər kəsə salamlar. Məndə stolüstü fərdi kompüterdir. Mən interneti TP-LİNK WN821ND adapteri ilə yayıram. Sazzın internetini rahat şəkildə ötürürəm. Qiymətinə gəldikdə 2 il bundan qabaq almışdım: 18 manata. indi qiyməti qalxmış olar. proqramı da üstündə diskdə gəlir. quraşdırırsınız və həm wifi qəbul edirsiniz, həm də ötürürsünüz. qəbuledicilik xüsusiyyəti də var. modemdə wi fi yoxdursa öturə bilir ki ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 22 Şubat 2017 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2017 https://www.google.az/search?client=opera&q=pc+internet+paylaşımı&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.