rasim82 Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Salam! Android 6 sisteminə az dilini (menyu dili) telefonu rootlamadan yazmaq olurmu? Əgər olursa bunu necə edim? Mümkünsə istiqamət verərdiniz. Diqqət yetirdiyiniz üçün əvvəlcədən təşəkkürümü bildirirəm. Qeyd edim ki telefonun markası Alcatel shine-dir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Salam! Android 6 sisteminə az dilini (menyu dili) telefonu rootlamadan yazmaq olurmu? Əgər olursa bunu necə edim? Mümkünsə istiqamət verərdiniz. Diqqət yetirdiyiniz üçün əvvəlcədən təşəkkürümü bildirirəm. Qeyd edim ki telefonun markası Alcatel shine-dir Mövzudan bir dəfə aç. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 salam rotlu vəya rootsuz sistem dilini tam mənasıyla dəyişmək qeyri mümkündür bunun üçün Azərbaycan dili olan sistem yazılmalıdır belə dəki bunu yoxlayın https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=tr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azad HesenLi Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Salam menim telefonumda, Azerbaycan dili yox idi, Klavyatura yükledim qurdum. Amma sistemin dili ücün, mence Telefona beyin köcürülmelidir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts