rasim82 Konu tarihi: 26 Nisan 2017 Paylaş Konu tarihi: 26 Nisan 2017 Salam! Android 6 sisteminə az dilini (menyu dili) telefonu rootlamadan yazmaq olurmu? Əgər olursa bunu necə edim? Mümkünsə istiqamət verərdiniz. Diqqət yetirdiyiniz üçün əvvəlcədən təşəkkürümü bildirirəm. Qeyd edim ki telefonun markası Alcatel shine-dir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 26 Nisan 2017 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Nisan 2017 Salam! Android 6 sisteminə az dilini (menyu dili) telefonu rootlamadan yazmaq olurmu? Əgər olursa bunu necə edim? Mümkünsə istiqamət verərdiniz. Diqqət yetirdiyiniz üçün əvvəlcədən təşəkkürümü bildirirəm. Qeyd edim ki telefonun markası Alcatel shine-dir Mövzudan bir dəfə aç. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 27 Nisan 2017 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2017 salam rotlu vəya rootsuz sistem dilini tam mənasıyla dəyişmək qeyri mümkündür bunun üçün Azərbaycan dili olan sistem yazılmalıdır belə dəki bunu yoxlayın https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=tr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azad HesenLi Mesaj tarihi: 19 Ocak 2018 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2018 Salam menim telefonumda, Azerbaycan dili yox idi, Klavyatura yükledim qurdum. Amma sistemin dili ücün, mence Telefona beyin köcürülmelidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.