Guest ReaLtCHON Konu tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 4 Eylül 2011 salamlar demek olarki hami winrarda sms problemini yawiyir mendede hemen problem var ammaki winrarda bawqa setup da onun kodunu nece oyrene bilerem hack yolu ile ve yadaki bawqa yol ile Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 He bu mene de tez-tez lazim olur bilen varsa yazsin...?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iCEnhancer Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 men bunu oyrenseydim bawqa derdim olmazdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Salam. WinRARC deyirsiniz? Mən özüm 1 dəfə sındırmışam. Mənə 1 dənə linkdə verin özümdə yoxduda. Amma həcmi az olsun. 1 proqramla tapmışdım yenə alınsa paylaşaram sizinlə başada salaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iCEnhancer Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 onda bunu yoxla nese alinsa denen wark hasburg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 iCEnhancer yox alınmadı. mən 1 dəfə WinRARC yoxlamışdım alınmışdı. Varsa verin ona baxım. Bu başqa sistemdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 He onlari sindirmaq asandir amma ona aid proqram ve txt fayili olur txt fayili esasdi orda 100 milyondan cox kod olur o proqramla onu secirsen ve o hamisini 30 deqiqeye yoxluyur onlarin 100 faiz biri olmalidi o nun adi yadimdan cixib onu diyesen rus hacker saytlarindan tapmisdim cox isime yariyirdi o ile men istediyim sms isteyen arxivleri sindirirdin sen rus hacker saytlarinda axtar onlarda hacker proqramlari coxdu.Mende tezelikce basqasini tapdim oda sms isteyir ss gonderdim amma nomreye sms getmirdi bele nomre movcud deyildi konturumdaki teze 20 aznliq yuklemisdim texmiynen 17 manatim var idi amma mesaj detmedi nomre sehv cixdi beledeki cox vaxt isleyir 5 azn qontur cixir men cox gondermisem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2011 Onlar SFX setup arxiv formasında olur. çerez Winrarla açsanız görərsiniz içindəki faylı. 1 proqram tapmışam rar zip 7zip sfx exe parollarını tapan amma yoxlaması 1 ay çəkər yəqin 1 1 kodları yoxlayır sınadım işləyir. 100% tapacaq məncə çün ki kod rəqəmlədi rəqəmi seçmək lazımdır fsyo özü yoxlayıb tapacaq. Proqramı yerləşdirəcəm birazdan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iCEnhancer Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 əla bəs dediyiviz taktikaları paylaşa bilərsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Brat girinde rus hack saytlarina orda her sey var mail.ru hackda var siz onlari kocurun onlarin coxu sms isteyecek saxlayin birazdan qardas qoyanda yoxlayarsiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iCEnhancer Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 qoy hele başa salsın onda baxaram) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Ozun bilersen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 zaminboss rus saytlari deyende hansi saytlari nezerde tutursan ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Qalin size rus hack saytlarinda maraqli seyleri linkini qoyum saytin adini yazsam Vusalin yada basqa Adminlerin xosuna getmez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 PM yazin onda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 o nedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Shexsi ismaric. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Salam. Proqramın adı Advanced Archive Password Recovery. Bu proqramla zip rar 7zip sfx exe və s. arxuvlərin parolunu tapmaq mümkündür. 100% yoxlamışam işləyir. Amma 1 problem var ki 1 1 yoxladığı üçün gec çəkir. Amma smsli arxivlər rəqəmlə olduğu üçün daha tez çəkəcək. 1 neç dənə yerləşdirin yoxlayaq. Həm başqa cür həm də WinRARC olandan. WinRARC smsli faylın kodunu OLLYDBG proqramıyla tapmışdım. ASCII "1234567" belə idi kod başqa idi onu yazdım 95% 99% dayandı 2ci kodu istədi onuda tapdım yazdım alındı. Amma o biri sms sistemində alınmadı. Advanced Archive Password Recovery baxacam alınsa yazacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iCEnhancer Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2011 mən elədim heçnə alınmadı (( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.