Jump to content
Forum Windows-az.com

smsli faylları pulsuza çevirmə


Guest ReaLtCHON

Recommended Posts

Proqramlar telegramda
Guest zaminboss

He onlari sindirmaq asandir amma ona aid proqram ve txt fayili olur txt fayili esasdi orda 100 milyondan cox kod olur o proqramla onu secirsen ve o hamisini 30 deqiqeye yoxluyur onlarin 100 faiz biri olmalidi o nun adi yadimdan cixib onu diyesen rus hacker saytlarindan tapmisdim cox isime yariyirdi o ile men istediyim sms isteyen arxivleri sindirirdin sen rus hacker saytlarinda axtar onlarda hacker proqramlari coxdu.Mende tezelikce basqasini tapdim oda sms isteyir ss gonderdim amma nomreye sms getmirdi bele nomre movcud deyildi konturumdaki teze 20 aznliq yuklemisdim texmiynen 17 manatim var idi amma mesaj detmedi nomre sehv cixdi beledeki cox vaxt isleyir 5 azn qontur cixir men cox gondermisem.

Link to comment
Share on other sites

Onlar SFX setup arxiv formasında olur. çerez Winrarla açsanız görərsiniz içindəki faylı. 1 proqram tapmışam rar zip 7zip sfx exe parollarını tapan amma yoxlaması 1 ay çəkər yəqin 1 1 kodları yoxlayır sınadım işləyir. 100% tapacaq məncə çün ki kod rəqəmlədi rəqəmi seçmək lazımdır fsyo özü yoxlayıb tapacaq. Proqramı yerləşdirəcəm birazdan.

Link to comment
Share on other sites

Salam. Proqramın adı Advanced Archive Password Recovery. Bu proqramla zip rar 7zip sfx exe və s. arxuvlərin parolunu tapmaq mümkündür. 100% yoxlamışam işləyir. Amma 1 problem var ki 1 1 yoxladığı üçün gec çəkir. Amma smsli arxivlər rəqəmlə olduğu üçün daha tez çəkəcək. 1 neç dənə yerləşdirin yoxlayaq. Həm başqa cür həm də WinRARC olandan. WinRARC smsli faylın kodunu OLLYDBG proqramıyla tapmışdım. ASCII "1234567" belə idi kod başqa idi onu yazdım 95% 99% dayandı 2ci kodu istədi onuda tapdım yazdım alındı. Amma o biri sms sistemində alınmadı. Advanced Archive Password Recovery baxacam alınsa yazacam.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...