Jump to content
Forum Windows-az.com

Driver pack


Recommended Posts

Salam eziz dostlar!mene ekraN DRIVER PAKETI LAZIMDI!YANI DRIVER PACK!SAM DRIVERS DE OLANLARI GOTURUB INTEGRE ELEDIM!ISLEMEDI!YANI W7 YAZILANDA EKRAN DRIVERI ISE DUSMEDI!ANCAQ BASQA BIR W7 TAPDIM!NETDEN!KOMPA YAZDIM W7 YAZILAN ZAMAN EKRAN DRIveri yazilir!amma menimkinde yazilmadi!yani ekran driveri ise yaramadi!x64 ucun lazimdi!w7!

indi xais edirem mene o ekran driver paketin tapasiz!driver-pack.net dekilerin bezilerin goturub yazmisdim!islemedi!belke yaxsisin yazmiram!xais edirem komek edin!proyektimde tec ekran driver problemi var!

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

vusal integre sehfsiz tamamlanir!ses driveri wireless driveri net driveri chipset driver i isleyir axi!olari integre eledim isledi!amma ekran driver islemir!men bunu zverin yeni versiasindada gormusem!zaminboos adli user guyaki w8 torrent linkin verdi!verdiyi w7 idi!bax orda gordum!zverdede gormusem!zaminboss adli sexsin verdiyin linkdei w7 endirdim kompa yazanda hardasa ortalarinda ekran birden bire parildadi yani ekran driver yazildi!mende isteyirem ele olsun!insallar eziyyet cekib driver yazmasin!amma isleyen uygun bir driverpack tapmiram!driveroacks.net de olan axirinci versia w7/vista x64 adli graphic driverlerini endirdim!yani a ve b versiounlarin!indi olari integre edecem!gorum isleyecek!ancaq sen yene bax gor belke yaxsisin tapdin!onda linkin qoyrsan bura!

Link to comment
Share on other sites

adlarida bulardi!

DP_Graphics_A_wnt6-x64_1106.7z

DP_Graphics_B_wnt6-x64_1106.7z

 

zaminboos qardas!sozme qulax as!w7 yazanda kompa tekce wifi ses ve ekran driverin ozun ayrica yazmalisan!oz driverleri uzerindedi!men bulari elave olaraq integre ediremki , eziyyet cekib driver yazmayasiniz!

 

Vusalllll!

Ne deyirsen!inntegre elesem isleyer adlarin yazdiglarimi?

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...