Jump to content
Forum Windows-az.com

WinXP Modifikasiya Problemlərimizi bölüşək


AliZairov

Recommended Posts

Hamıya salam. Bu mövzunu açmağda məqsədim odur ki, Vüsal sağ olsun WinXP Modufiksaiyasına aid hər şeyi başa salıb video ilə + proqramlarınıda verib. Mən düzü AİO yükləməmişəm çünki 1 heftə bundan qabaq hamısını yükləyib tamamlamışam köməklik göstərdilər sağ olsunlar. İndi mən özüm başlamışam xp yığmağa amma nədən başlayacağımı bilmirdim başladım Addon yaratmaqdan. Özüm etdim yəni setup proqramları - Baxın - Bəzilərinidə internetdən götürdüm. Sözüm onda deyil. Deməyim odu ki, azdan-çoxdan hamı bilir. Təkcə bəzi çətinliklərimizi bölüşək paylaşaq və bir birimizə kömək edək. Deməli süftəni mən edim mən belə bir problemlə qarşılaşmışam hələki.

 

Tema yığmaq üçün Vüsal 4 pro dedi yüklədim. Aralarında ən asan və rahat olanı TopThemesXP 2.8 di. Bunula tema yığdım amma istədiyim kimi alınmadı. O biri prolarada baxdım onlarlada işləyə bilmədim. Hal hazırda temanı yüngülvari yığdım. Amma 1 problem varki məndəki xp 2002 sp3 versiyasıdı. Belə rahat 1il gedir. Amma gəlki tema yükləyirsən açmır. Sonra UXTheme Multi-Patcher 8.0 elə patçi etdim oldu. Amma bunuda addona necə edim ki, özü yüklənsin. Edirəm açılır pro ama özü yüklənmir xaiş edirəm kömək edərdiniz.

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Ilk evvel C disqinde XPCD adli qovluq yarat Sonra XP ISO-nu hemen qovluga cixart.daha sonra Addonlar hazirla programa integre etmek ucun.C dsiqinde Addon papkasi ac Addonlari ora kocur.Daha sonra hazirladigin ve ya elave edeceyin temalari hemsini sisteme qur.yeni oz sistemine.temaya sekil qoymaq isteyirsense temanin qovluguna sekili kocur daha sonra onu ekrana qoy daha sonra temani saxranit etki temani deyisende hemen tema ekrana duwsun + sekilde.daha sonra eger redakte etmek istediyin i386 qovlugunda fayl varsa onu redakte et daha sonra yendien paketle onu i386 qovluguna kocur.en son oalarqda Nlite programini acirsan ve Addonlari daha sonra temalari yukleyirsen sisteme.bezi deyisiklikler etmek isteyirsense yene nlite ile edirsen.en sonda iso kimi saxranit edirsen hazirladigin xp-ni sonra virtual programla test edirsen.eger driver integre etmek isteyirsense en son olaarq driverleri intgre etmelisen

- Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri

- BIOS yazilmasi

- Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi

- Kicik chiplerin deyisidrilmesi

- BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s)

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...