Jump to content
Forum Windows-az.com

Huseyn. Ad gunun Mubarek


Delphi7

Recommended Posts

Proqramlar telegramda
Həyatının sevincinin göydəki ulduzların sayı qədər çox,günəşin parıltısı qədər işiqlı olmasını ulu nənələrimiz kimi uzun bir həyat yolu sevgi dolu bir dünyan olmasını arzulayıram. Ən əsası da ildırım kimi səs salacaq duman qədər başını bürüyəcək göydən yağan qar kimi həyatını yeniləyəcək bir sevgi arzulayıram. AD GÜNÜN MÜBARƏK!!
Link to comment
Share on other sites

Haminiza derin-derin tessekkurlerimi bildirirem. Bu boyuk diqqetivize gore hamiviz cox sag olun. Bunu hec vaxt yaddan cixarmiyacam. Delphi7, Vuqar Abdulevvelov, serverus, k^n^n, XanikO, Adil0077, saka-muka, farid.93, seven_birisi, iCEnhancer, zaminboss, jefri_519, ===, Musa_, mayak18, axellis, ♣♣KaRoL♣♣, fariz.ibiyev, bequ, Ʌüsal haminiz cox-cox sag olun. Hec aglima gelmezdi ki bu qeder tebrik yazilsin. Butun tortlara gore sagolun gelen ad gunume kimi yiyib qutara bilmiyecem bu tortlari :))

1-ci torta baxanda her defe ureyim agriyir :)) Heqiqeten seviye tortdu. GEc yazdigima gore de bagiwdiyin. Belke bu ilin axrina kimi nete artiq gire bilmiyecem. Derslerle elaqedar. Amma burdan ayrila bilmirem caliwacam ki, hec olmasa arada burda sizlerle birlikde olum. Yene de Cox sagolun her weye gore.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...