jefri_519 Konu tarihi: 12 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 12 Eylül 2011 Mən Forex ilə maraqlanıram, maraqlıdı nə mexanizminən işləyir. Saytında kifayət qədər məlumat var, başa düşdüyüm qədər valyuta dəyişikliklərindən yaranan fərqən gəlir götürmək olar. İstifadə edəniniz və yaxud pul qazananınız var ? Bəlkə məlumatınız olar ? Proqramı yüklədim, ama tam anlamıram. Yoxlamayanlar foreks.az -a girib proqramı yüklüyüb demo versiyanan risksi başlıya bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 jefri_519 mən istifadə etmişəm az-maz bilirəm. Amma mənim dayım ela bilir. İqtisadiyyatla bağlıdır o proqram. Başı yaxcı işləyənlər üçün ela sistemdi. Amma mənə görə haram sayılır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 Bəlkə bilərsən, orda satıb (sell) ya da alıb (buy) neynirsən ki ?! Prosta elə terminal barında durur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 1 ci gərək sən heç olmasa iqtisadiyyat xəbərlərinə baxasan. Yəni daim həm internetdə həm də tvdə. Sonra sən orda necə deyərlər tutaqki deyirsən ki, benzin düşəcək xəbərlərə qulaq asırsan praqnoz verirsən. Özün özüvə sonra pulunu sən deməli benzin düşübsə qızıl qalxacaq. Sənə sərf hansı edəcək ona pul qoyursan. Satıb alırsan yəni. Dollar düşüb alırsan dolları dollar qalxanda satırsan və xeyir götürürsən. Başa sala bildinmi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 sermaye qoyursan bu riskdi mence boyuk meblegde qazanada bilersen onu 1sanyede itirede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 Zairov, hə, bunu özüm də başa düşürdüm, sualım odu ki, proqramda təklif eləcə terminal panelində durmalıdı ? Yəni təklifi verdim daha baxmamalıyam ? saka-muka, demo versiyanan qeydiyatdan keçmişəm, başım çıxmıyan yerə pul qoymaram )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 jefri_519 hə bəs necə nəzarət etməlisən. Dayım tezt-tez baxır yoxsa itirərsən qazandığınıda. Birdə 6 və Bazar işləmir forex. 5 gun ancaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 Hə, çox sağol məlumatlara görə. Bir söz də soruşum, təxmini aya qədər gəliiri olur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 Dəyməz. Səndən asılıdı. Praqnozu düz versən əlbəttə ela qaznac tutarsan. Hələlik demo ilə qurdalan. Sonra WebMoney ilə pul vurarsan o sərf edir. Mənim xoşuma gəlmədi həmdə mənə görə havayı pul haramdı. Qumar kimi bir şeydi. Ona görə daha məşqul olmadım. Məsləhət görməzdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 Ok, çox sağol. Mənim də gözüm su içmir, ama vaxtım olsa baxacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2011 jefri_519 salam. özün bil. Məndən söyləməkti. Pislyinə demirəmki. Çalış elə işlərlə məşqul olma. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.