Jump to content
Forum Windows-az.com

DLE oyrenmek


Recommended Posts

Proqramlar telegramda

Daha dogrusu men Web Master olmaq isteyirem ve bunu ucun mene ne lazimdi.Tural bunu sene esas deyirem sen web master oldugun ucun sen nece web master olmusan nece oyrenmisen mene dede yeni qisaca sifirdan baslamaq isteyirem.

 

TURAL eger sen mene bunu oyret sen senin saytiva istediyin xeber gonderecem yeri gelse saytin ucun ozum program yaradacam

Link to comment
Share on other sites

Ən yaxşı varinat (mənim versiam)

 

Saytın olsun, ora sən yada başqası bir dle qursun sən işlədəsən.

Əvvəlcə dle-nin necə işlədiyini bilməlisən, yəni admin paneli yaxşı bilməlisən. sonra yavaş-yavaş dizayna keçməlisən.

Əvvəlcə dizaynın əsas faylında xırda dəyişikliklər vs etməlisən sonra o biri səhifələrini.

Ancaq gərək html kodlaşdırmadan da az da olsa başın çıxın (həmçinin css-dəndə)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Men HTML , CSS ela bilirem amma dle ile sayt yiga bilmirem oyrenmek isteyirem ama maraglananda gorurem cetindi. DLE-ni editleye bilirem amma sayt aca bilmirem. Pulsuz hostinq saytlari var acmisam hardasa 30-40 denesin acmisam hamsi da bosdu ici FTP ile atiram dleni dalin bilmirem neylemeliyem. winked

Link to comment
Share on other sites

Mənim bildiklərim Dle Data Life Engine tag-ləri olur ən çox işlənən variantlardan biridə budur.Bir çox sayt istifadəçiləri üçün çox funksiyalı variantdır.Axırıncı versiyası DLE 9.4 -dür yükləmək istəsən google-da axtarış ver tapacaqsan.Temaları isə bir çox saylar var reklam etmək istəmirəm ancaq onu google-dən tapa bilərsən.

Link to comment
Share on other sites

salam mumkun olsa 1 komeklik edin pulsuz hostinqde dile sayt acmisdim her sey normal idi amma bir problem oldu ki ana sehifedeki xeberin davamina baxmaq ucun ardin oxuya vuranda kecidi xeberin ardina yox sayti pulsuz hostinqde acdigim sayta gedirdi sora daha sildim getdi sayti indi yene acmaq isteyirem belke deyesen ele problem yene alinsa o nedendi ve ne cur duzeltmeliyem, bir de mumkun olsa normal isleyen dle bilirsense unvanin deyin azerice olsun mende tercume vardi amma deyesen tam duzgun deyildi cunki yazmisdilar ki tam istifade ucun pul vermek lazimdi.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...