Guest k^n^n Konu tarihi: 28 Eylül 2011 Paylaş Konu tarihi: 28 Eylül 2011 Salam əziz və dəyərli sayt istifadəçiləri və sayt rəhbərliyi. İndi gələk problemə.Mən format atdım kompüterə.Ancaq virus olduğu üçün C-D sildim yenidən böldüm.D-diskində isə çox dəyərli fayllarım var idi.İndi istəyirəm ki, onları geri qaytarım.Xaiş edirəm mənə bunun üçün lazım olan proqramı birdə mümkünsə necə geri qaytarılması haqqında video verə bilərsiniz.Ancaq dəqiq bütün faylları birə-bir geri qaytarsın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 28 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2011 saytda cox guclu recovery prolari var vusAL BIRIN DEYIRDI ADI YADIMDA DEYIL VUSAL DEYIRDIKI COX GUCLUDU Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bequ Mesaj tarihi: 28 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2011 Qardas mendede bele olmusdu sagolsun vusal verdi recovery pro mende disk birlesmisdi ama men nece var idi ele boldum Active@ File Recovery ila axtardim hamsini qaytardi 80% superdi mence seninkinide qaytarar cinki mende 200q qaytardi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 28 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2011 Çox sağolun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bequ Mesaj tarihi: 28 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2011 Deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
My-Comp Mesaj tarihi: 29 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2011 Salam k^n^n asaqidaki slkalardan yukleye bilersen DepositFiles den Yukle Boxca.com dan Yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
failsukurov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 meselen mende 3 il bundan evvel D diskinden hansisa fayl olub, onu qaytarmaq munkundur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_oguz Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Mumkundu Undelete proqrami ile Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tale-gs Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Hec Bir Recovery Programi Silinmis Fayllari 100 % Qaytarmir ... Esasen sekil , video, Mp3 tipli Fayllar geri qaytarmaq asantdi ama Word , Office Programini Qaytarmaq Cox Cetin Ve Cox Vaxt Aparir ... Men Meslehet Gormurem Recovery Programlarindan istifade edersiz ... Sonraki Zamanda Reyestrlerde Probleme sebeb Olur ve Dump Yaddasi Azaldir ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 mende' adobe master collection 5 var idi 1 hefte once d diski sildim indi geri qaytarmaq ucun ne ede bilerem ki onu tapa bilim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Active@ File Recovery 8.2 Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2012 men format etmisem Ama c de 4 video ve 40 sekil var idi onlari qaytarmaq isteyrm. Active@ File Recovery 8.2 bu proqramla hansi qaydada qaytara bilerem?yeni nece? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2012 ele bir proqram yoxdur 100% silinmis fayllari geri qaytarsin. proqramlarin coxu silinmis fayllarin 40-50 % geri qaytarir. ama sene bu proqrami meslehet gorurem. YÜKLƏ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 23 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2012 tekce mp3 fayllari geri qaytarmaq ucun recover lazimdi ama acari da olsa yaxshi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Salamlar.Mendede silinmiw fayillari geri qaytarmaq lazimdi.Esas programlarim ve wekillerim var idi icinde onlari.Eybi yox programlar qayitmasada olar cunki 100-120 Gb programlar idi ..Inanmiram onlari tapsin.amma wekilleri tapsa yaxwi olar.Birdeki papqayla tapan olsa yaxwi olar.Nece dene program tapdim hamisi icindeki fayillari tapir ozde mene lazim olan fayillari tapa bilmirem icinde alem deyib bir birine Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 arabesk_rap, buyur torrentlə yüklə... işləmə pronsipi belədir: həmin fayllar hansı papkadan silinibsə həmin papkanı seçirsən və axtarış verirsən... daha sonra geri qaytarmaq funksiyası ilə geri qaytarırsan... Qeyd: əgər USB-dən format olunub silinibsə bu proqramla geri qaytarmaq olmur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 qaqawim.Men D diskini temiz cawib sildim.Ve yeniden sozdat edib D diskini qurdum.Indi axtariw versem tapar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Maksim_252, qaqa men bu programi yazdim maragli programa oxwuyur ama istifade qaydasini tam bawa duwmedim videosunuda hazirliya bilseydiz tam olaraq yaxwi olardi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 əgər bu proses kompüterin formatı zamanı gedibsə alınmayacaq. bu proqram yalnızca silinənləri qaytarır... formatdan sonra silinənləri qaytarmır... fiko_89, üzrlü hesab elə... hazırlaya bilməyəcəm... kompüterim xarabdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 hm format zamani olmuyub. MiniTool Partition Wizard Server Edition bu programla qurtdaliyirdim.nese eledim D diski getdi . sora didi tezden sazdat ele eledim. Ici bow idi (. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 arabesk_rap, istəsən yoxla... bax gör nə göstərir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Maksim_252, ok eybi yox qaqa tewekkur yenede Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 fiko_89, buyur xoşdur... çalışacam ki, klubda şəkillərlə bir dərslik kimi hazırlayım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 ex tapsa yaxwidi.hecne yox icindeki wekilleri tapsin besdi . programlari sora tezden yuklemek olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 ...FileScavenger-3.2 proqramı yaxşıdır... http://www.boxca.com/kqfdrc4co9ih/FileScavenger_3_2.rar.html ....istifadə qaydası... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.