Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 mehu dunen bunu yoxladim amma bawim cixmadi duzun desek.Buda fayl papqa zad alemi vurur bir birine.Men isterdimki evvel nece olmuyub papqalar ele vidde tapsa yeniki biraz rahat ele program yoxdu ? QAQAWIM MENDE DISK itmemiwdi.Sadece nese elemiwdim silinmiwdi deyesen.Sora didiki tezden sozdat ele.Eledim icindekiler silinmiwdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 ...videoderslikde etraflı her şeyi izah elemişem...ele ede bilersen ki,fayl olduğu papka ile birlikde qayıtsın...ve ya ele ede bilersen ki,papkayla deyil,ancaq fayl qayıtsın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 qaqawim video derslik sehvdi Birde crack reg fayldi acmaq isteyende bele olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 ...link səhv düşüb...düzəltdim... ...antivirusu bağla...winrar-ı izvleç elə...proqramı adminstrator adıyla yüklə...reg faylı da adminstrator adıyla aç... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 birdeki.Sen orda *.* qoyursana.Men onun yerine meselen bir papqamin adi mahni idi . bow mahni yazsam olar?. yeniki papqanin adini? Hele teze bawliyib burda ne qeder fayl tapib.men bunlara bir bir abxsam 2-3 gune ancaq qutaraarm . papqasi ile birlikde nece axtarim bunlari ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 ...mahnı adını belə yaza bilərsən... *gecələr.mp3* ...əgər ancaq * qoyub axtarış etsən hər 1 şeyi axtaracaq....2-ci mərhələdə use folder names quş qoyursan....və fayllar papqaqarışıq gəlir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 * herwey tapir deyende ne menada bawa duwmedim..Indi beyem tap axtariw deyil?..Hee men bele bawa duwdum.Yebiki orda qoydugum noqte fayli bildirir meselen .mp3 ,,, .jpg ve s.. .Men bele bawa duwdum.O noqteni qoymasam ancaq ele * olsa papqada mahnida zadda tapir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 HDD ən yaxşı qaytarmaq üsulu odu ki,onu çıxarıb başqa PC-ə əlavə qurğu kimi qoşasan.Elə olanda qayıtma faizi daha yüksək olur.i core data recovery programını da yoxlaya bilərsiz,o da pis deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 ...misal üçün bele yaza bilersen... *geceler* ....bu halda geceler sözü olan bütün faylları axtaracaq....(şekil,mahnı,film ve s.) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 twk bawa duwdum mehdi. amma evvel mende D diskine nese olmuwdu.Girmek olmurdu diyirdi format ele.Mende icindeki fayillari hansisa programla goturdum.amma hemin program papqa ve icindekilerle birlikde tapmiwdi.Day papqanin icindekileri sepelememiwdi heresini bir yana . amma yenede cox sagol.Indi oturub 1000+ wekili tapim bunun icinden Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 ex coxweyi tapdi gelki wekilleri tapmadi . bawqa neynen axtara bilerem ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 arabesk_rap, qaqaw sen o axtar yerinde *.jpg* yazdin ki wekiller gelmedi birde diskin adini duz qeyd eledin? Kamran qardawin verdiyi File Scavenger cox yaxwi ve meslehetli programdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 hm Jpg deyende men * qoydum.Yeniki butun fayillari tapsin.Icinde bezi wekilleri tapdi amma lap esaslarida var idi onlari tapmadi. indi obwi harddiskde jpg lari axtariram baxim nolur. DieseL-yoxlamiwam hecbiri ferli tapmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 ... *.jpg* evezine *.jpeg* kimi axtarmaq daha meslehetlidir... ....qeyd: 100% her şeyi qaytarmaq mümkün deyil.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 hm .jpeg yazsam jpg olan wekillerde geler?. . Ex bilirem amma buda eksine 4-5 Gbliq weyleri getirdi Mbliq wekilleri yox. ex Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 ... jpeg yazsan jpeg,jpg,jpe variantların hamısını yoxlayır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2012 ok.amma hecne tapmir hele bayaq tapdiqi wekillerdi. indi hemin xarab elediyim programnan qurtdaliyiram yeniki MiniTool Partition Wizard Server Edition bu programi.Burda vostananlenya zad var.Eminemki men o diski silmedim orda qiragda kopravaniya zad var onlara nese basdim sora mende qiragda 1 Gb qiraga atmiwdim istifade etmemiwdim.D diskide ona qowuldu ve bele oldu.Ona gore qurtdaliyiram belke geri qaytara bilerem.Neyse eziyyet verdim.sagolun.kimse daha guclu program tapsa qoysa lap yaxwi olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko_313 Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 QARDAWLAR, o Active@ Recovery proqrami ile axtariw etdim amma olanlari da gosterir, bele bir proqram yoxdurmu ki, ancaq silinenleri qaytarsin ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 1 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2014 Kamran Cavadov bir bu şəkillərə baxın? mən nə edim ? kömək edə bilərsiniz?code1.png code2.1.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2014 Forumun qaydalarına əməl edək.Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.