Jump to content
Forum Windows-az.com

Komputerin temasinda problem


failsukurov

Recommended Posts

Məndə Windows 7-dir. demeli komputeri yandiriram, bu deqiqe temanin adi Windows 7-dir, sonra ekrandaki san andrese girirem ve tema avtomatik Windows 7 basic -a kecir,amma 15-30 saniye sonra avtomatik oyuna daxil olunur, oyundan cixdiqdan sonra tema avtomatik evvelki temaya qayidir. bunu nece duzeltmek olar?

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

məncə oyundan deyil, W7 də Aero Peek effektindən istifadə olunur, tam bilmirəm amma məncə pəncərələrin şəffaflığını, pəncərə açılıb bağlananda olan efffektləri, kiçildilmiş pəncərənin üstünə gələndə onun kiçik ekranda görünməsini o təmin edir.Oyun qoşulanda o effekt sönür, çünki oyun oynayanda video kart və rama daha çox ehtiyac olur. bu mənim fkrimdi, təbiki yanlış ola bilər.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra...

bu her zaman obnavit edenden sonra olur obnavit etmeyende her hansisa oyuna girmek isteyende oyuna girmir ammaki obnavit verende hemen o oyuna windows xp seklinde girir onda butun aero sonur hem deki mende bu san andreasda olur gta 4 e girende bele bir sey olmur demeli vga ya dexli yoxdu

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...