♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Enigma Ede o menim deyil qonwunun parametirleridir=)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 bugun sembedi islemir mende sorusdum 1 ci gun artirilacag bugunden etibaren artirilib ama 1 ci gun is gunudu omda qosacaglar elave sureti Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 [hide]resad444, Bakinter.net istifadecisi oldugumdan deye bilerem ki, hele ki resmi olaraq sureti artirmayiblar.Muvafiq qerarin icrasi ucun emri gozleyirler.[/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 bilmek isterdimki delta telekom qiymeti salib>? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Bəli Kamran düz deyirsən məndə Bakinternet istifadəçisiyəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Mən artıq zəng etdim SuperOnLine-a və əmr etdim ki, mənim sürətimi qaldırsınlar. Gör adamda nə qədər sifət olar ki, 7 avqust-dan enib qiymətlər ancaq xəbərdarlıq etmirlər.Sürət 1024-də qalıb.Zəng elədim söydüm-batırdım eee ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 [hide]k^n^n, basqa cur basa dusmurler.[/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 mene dediler bonus @ strim e mektub yazim mende yazdim gorek ne olur guya indi bunlar onu bonus verir ozderin agilli hesab edirler))) 2.5 mb olacaq )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Bilmirsiniz SMART-da dəyişiklik yoxdu? Birdən mənə də atarlar:)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 [hide]Musa_, smart sentyabr ayinin 15den sureti artirib.[/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 connect 20 Azn 2 Mbit mence yaxsidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Delphi7, Gərək hər kəsi öz dilində danışdırasanda.... Bunların nəsillərini yadlarına salmasan heçnə etmirlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 KaMRaN, məndə sürət artmayıb e...Rəsmi olaraq artıb? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 bu nece bele sureti bu qiymete verir ) deyesen deyisecem pravayderi My Webpage Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 [hide]Musa_, resmi olaraq artib.Amma yeqin ki, tetbiq ederler.[/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Məlumata görə çox sağ ol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Men Ayligi 15 Gun Olar Vermisiem Indi 2 Lik Girecek? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Məndə də Provayder Bakinternet-di.Amma sürət artmayıb Mənim sürətim məs:1-idisə,2 mbit olacaq yəqin.Amma mən istəyirəm yenə 1 olsun.Deməliyəm onlara -------------- Birdə ki,Bakinter-net istifadəçiləri,bir söz soruşum.Siz adsl-ə qoşulanda sizə istifadəçi adı,parol və ya,başqa bir kod verilib? Mənə heç biri verilmiyib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 ev nomren olur ele kod Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 fariz.ibiyev,Çox sağ ol Bəs VPİ,VCİ kodlarını verirlər? Modemi reset edəndə lazım olur.Ona görə modemi reset etmirəmki kodları bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Hmm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 he verilir IP kodlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2011 OPisdide Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 zeng edirsen pravaydere deyirsen oda sene bulbul kimi her seyi deyir nece etmek lazimdi 192.168 yad hamisin bunlari deyir butun kodlarida stream da solda qeyd edib ama basqa pravayderler qeyd etmir gerek zeng edesen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2011 Hamıya Salam. Mən Bakinternet istifadəçisiyəm. 512kb dı. uya 1mb olmalı idi bu gün amma heç nə olmadı. lə həmin zibildi. Torrentdə 50kb verir. Amma qonşuda 1mbdi ondada dəyişməyib 120 125kb lə torentlə yükləyir. İndi nə olacaq bəs? Belə çıxır ayda 10azn vericəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.