Jump to content
Forum Windows-az.com

Sayt qurma sistemləri


Recommended Posts

Salam. Sayt qurmaq, yaratmaq üçün hansi vasitələrdən, sistemlərdən və ya proqramlardan istifadə edilir? Mən bildiyim səhv eləmirəmsə CMS adlandırılan DLE və JOOMLA sistemləridir. Bunun xaricində də Dreamweaver, Front Page kimi bəzi proqramlar. Bu haqda məlumatı olanlar xahiş edirəm sistemli bir şəkildə bu haqda yazardınız zəhmət olmasa.

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

axellis,

cox sagol mumkunse burda Dreamweaver, Front Page istiqametinde de melumat vererdin.Bunlarla da qurmaq mumkundur? Ve basqa bir sualim meselen Joomla ile qurulan bir sayti DLE ile de redakte etmek olarmi ve eksine? Bir de ki, saytin hansi sistemle quruldugunu nece oyrenmek olar? Meselen eger sirr deyilse ve saytin qaydalarina zidd deyilse windows-az.com kimi pesakar bir sayt hansi sistemde qurulub?Suallari cavablasan sevinerem evvelceden tesekkurler!

Link to comment
Share on other sites

qüerty,

DLE-dən bir çox saytlarda istifadə olunur.Sadəcə admin.php-nin adını dəyişib başqa bir şey qoyurlar ki, hər istəyən Admin Pnaelə daxil ola bilməsin.Düzdü statusu olmayanlar daxil ola bilməz ancaq yenədə təhlükəsizlik tədbiridi də...

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...