sahin666 Konu tarihi: 11 Ekim 2011 Paylaş Konu tarihi: 11 Ekim 2011 Men mp4 kino yukledim.Ama samsung s5230 da acmadi.ama menim telimde mp4 acirdi.hansi format yuklesem s5230 da acar kino Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar Abdulevvelov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2011 Bununla cevir formati telefon formatida var bax bidene yoxla ..olmalidir... ...:::BuYuR:::... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 11 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2011 He cox sagol.yoxladim oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar Abdulevvelov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2011 Sende Sag ol...SevinDiM//.... Sende Sag ol...SevinDiM//.... Sende Sag ol...SevinDiM//.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 11 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2011 Vuqar sen bir defeye nece defe sevinirsen ? yoxsa bunlari ayri ayriligda sevinmisen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.