Jump to content
Forum Windows-az.com

Antivirus yazırsan exesi dərhal silinir


barbarossa__22

Recommended Posts

Salam.Komputere deyesen güclü virus düşüb.Normal işləsə də, heç bir antivirus açılmır(Kaspersky tam yüklənir,amma açılmır). Malwarebytes Anti-Malware, IObit Malware Fighter, Anti Trojan Elite, Norman Malware Cleaner-bunların da köməyi yoxdu, hamısının exe faylları silinir(poisk verəndə)...Kimin başı çıxırsa xahiş eliyirəm kömək eləsin.
Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Avira Premium Security Suite 9 cu versiyanı yaz exe silməyəcək. Səndəki virus Win32/Satality.Y və Win32/Satality.AT viruslarıdır.

 

Bilirəm mənədə düşmüşdü çoxdan. Nə anti-virus işlədirsinizsə silin. Dünən 1 kompda 2 3 virus tuturdu sizin dediyiniz anti-virlər. Yazdım avira premium security suite 10 u 3500 yaxın virus tutdu və sildi. Hal hazırda komp ela işləyir. Məsləhətli anti-vir yalnız aviradı. Ondan başqası yalandı hətta Nod Kasperskiy Avast Dr.Web v başqaları. Yoxlayın fərqini görəcəksiniz.

Link to comment
Share on other sites

Salam Dostlar Terlan avast sistemi virus gorur Zairov avira viruslu fayli virusla birge faylida silir menim Windows XP Professional 2010 sistem diskimi ele sildi ki disk indide acilmir axellis Kaspersky kompyuteri yavasidir eset Nod 32 rahat isleyir zerersizdi ama men Kaspersky originalin isledirem oda kompu format edende yadima dusse yaziram dusmese yazmiram bu qeder

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...