Guest zaminboss Konu tarihi: 17 Ekim 2011 Paylaş Konu tarihi: 17 Ekim 2011 men webhost1.ru bu saytdan domen aldim amma neter qurasdirim bilmirem.men alandan sonra baxdim zanet gosterir ozude hesabimdan pulda cixib bir dene domen i hosta neter oturum bilmirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 ay zamin ozunu niye eziyyete saldin! saytin admini nicata muraciet ederdin alardind aondan host ve domen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alone_Ghost Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2011 qaqasim hostun ns lerini yazmisan domene? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 18 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ekim 2011 Salam. Domain panelində nameserverləri yönləndirmisinizsə demək ki problem həll olunub. Sadəcə NS-ləri Yönləndirdiktən sonra 2-48 saat arası gözləməli ola bilərsiz ki tam update olunsun. Kömək edə biləcəyimiz birşey olsa yazın burda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 19 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim 2011 Verdiyiniz saytdan video-nu endirə bilmədim. megaupload, ya da hotfile\'a yükləyin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Nicat bu cox sade rahat ve suretlidi en asagiya bax goreceksen video gosterile bilmir ona gore asagidadir yukleme butonu siz domenleri hansi saytlardan alirsiz? meslehetlii hansilrdir? men Turaldan sorusmudum name.com dan aldigini dedimisdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Biz domaini özümüz satırıq. Yəni , Who.Is-də sizin adınız görünür. Qeydiyyatdan keçən firma olaraq da bizim adımız görünür. Zaminin probleminə gəlincə, domainlə əlaqəli deyil kimi görünür. Domain nameserverləri doğru yönəlib. Tikirik.com-a Ping göndərdim aşağıdakı erroru verdi. Ping request could not find host tikirik.com. Please check the name and try again. Odur ki hostinglə əlaqəlidir. Domain/hosting aldığınız yerə bu haqda yazın. Kömək edəcəklər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Hostu hardan almisan ora zeng ele. Onlar ozleri deyecekler. ------------------------------------ Oyrenmek hec vaxt gec deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Yaxinlasmisam diyesem tapdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Lazımı yerdə nöqtə, vergül qoymursuz deyə cümlələrinizin harda bitib harda başladığını başa düşmak üçün əlavə vaxt sərf edirəm. 1. Sizdə idarə paneli Cpaneldi ? 2. Sizə 1-dən çox domain istifadə etməyə icazə verirlər ? 3. zaminboss.s1.webhost1.ru və zaminboss.s1.webhost1.ru/sayt adressləri məndə açılmadı. Bunlar işlək sayt adressləri olmalıydı ? Və sizin serverdə host olunub ? Bu zaminboss.s1.webhost1.ru və zaminboss.s1.webhost1.ru/sayt adressləri nə adressidir ? 4. Yönləndirmə kifayət edir ? Yəni domain1 > zaminboss.s1.webhost1.ru, doman2 zaminboss.s1.webhost1.ru/sayt şəklində yönələrsə, Yoxsa istiyirsiz ki yönəlmə olmadan açsın. Yönəlməyə kifayət etmirsə onda park etmək lazım olacaq. Bir də, Sizin əsas domain Tikirik.com hələ də işləmir. Həll olunmadı o ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Hamiya salamlar. Men turaldan aldigim hostinqe bawqa 2-ci sayt da qowa bilerem yeni bu mumkundu ki 1 hostinqe 2 domen qowulsun..????? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Əgər Tural icazə veribsə qoşa bilərsiniz. Yəni texniki mənada. Domaini versəniz baxa bilərəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2011 Nicat sene ismaric gondermek olmur. Yer yoxdu 1 az ismariclari sil gonderirem . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2011 isdedi ele ozum duzeltdim.Zeng eledim servere ingilis dilinde danisirdi bedext sayt rusacadi amma qiz ingilisce danisirdi bir teher danisdim basa saldi meni emailime video gonderdi baxdim eledim sileyir . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 5 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2011 Hostun ns leri harda olur onlari hardan gormey olur...??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2011 KImsa komey elemiyecey..?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 7 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2011 Sende cpaneldi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 7 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2011 Huseyn. hostu kimden almisansa onla elaqe saxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 7 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2011 Hostng de panele gir ora girende sol terefte melumatlaari tam et orda ns goreceksen o hostundu domene yaz o ns leri sonra 1 gun gozle sonra dabavit ele. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.