sahin666 Konu tarihi: 26 Ekim 2011 Paylaş Konu tarihi: 26 Ekim 2011 Battlefield 3 oyununu yukledim.Install olundu.oyunu acanda yazdiki orign proqramini yukle.Proqrami yukledim.Qeydiyyatdan kecdim.oyuna girende hemin proqram acilir.orda yazirki oyun tapilmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 26 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2011 hansi sistemi isledirsen ? Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 26 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2011 Windows 7 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 27 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2011 mende orginalidir. origin onlinedir multiplayer flan ucun,ama caryera oynayandada orginden girmelisen, mende 2 dene znacok var biri batlefilde biride orgin, batlefiledein ustune 2 defe basib gozluyurem aftomatik orgin acilir,sonra ozu connec flan yazir 5 saniye sonra batlefiledin sehifesi acilir internetexplorerde. ordan baslayirsan ya karyera yada multiplayer ne bilim cox seyler.ancaq internetle elaqelidir. mence sen sehf yuklemisen,orginden girirsense mutleq internete qosulacaq ve esl olub olmadiqini yoxlayacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2011 2 ci defe basqa saytdan yukledom 2 diskden ibaretdit.daemonla mount edirem setupu acmir.hecne gelmir he indi acdi setup ama bele bir error geldi priozosla osibka pri izvleceniye C\\Windows\\system32\\data.bin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 28 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ekim 2011 antivirusu bagla sonra ac Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 yenede olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 RePack by Fenixx olan Batfaildi yukle.. Men yukledim qurdum isledi ama XP-de hele test etmemisem onu Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 bf 3 cox guclu oyundu ola bilsin compdandi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 yox guclu olmasi ile deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILQAR Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 məndə neçə gündü bu oyunla baş sındırıram bir şey alınmır. komp intel core i5 2.30 mhz-di vga 1024 ram 4gb əməliyyat sistemi windows 7 64-bit. oyun yazılandan sonda direx yükləmə gəlidi,yükləmə getmədi internetlə problemi aradan qaldırmaq məsləhət görüldü.interneti işə saldım yenidən direxi quraşdırmaqa cəht edim. bir neçə dəqiqədən sonra direx-də yükləndi qotov-u kluk edib,oyunu başlatdım. ekran qaraldı bir-neçə dəfə ekra qaralıb-bozarıb dayandı vəssalam. yenidən bu oyunu başqa saytdan yenidən 64-bitlik olanını yüklədim,yenədə həmən problem yenidən çıxdı,yəni qara ekran vəssalam... hal-hazırda Snaiper,Metro oyununu oynayıram problemsiz işləyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
warriorAZZZE Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 men bu saytdan yukledim bu oyunu . Yukleyenden sonra DVD1 Ve DVD2 papkalar var . Dvd1 papkasini acib setup vurduqdan sonra yuklemeye basladi.yuklemenin ortasinda dyandi ve nese bele 1 yazi var . neynemeliyem? 2ci disk isteyir. 2cini buna nece qosum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2011 winrarain icidnen yuklenilmir ikisi bir papkaya cixardilir sonra yuklenilir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILQAR Mesaj tarihi: 31 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2011 windows7 əməliyyat sistemi 64-biti silib 32-bit yazdım və oyun açıldı. yazdım ki,kim mənim vəziyyətə düşsə çox fikirləşməsin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
masatrix1991 Mesaj tarihi: 31 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2011 bu deqiqe en etibarli battlefield 3 repacki FENIX ve A1CHEM1ST hazirladiqlaridir oyuna ustaovka verende antivirusu baglamaq lazimdi mutleq fenixin repacki disk fayli deyil deye setup-i tap install ver getsin a1chem1st-in repacki 2 disk faylindan ibaretdir install etmek ucun ya daemon alcohol yeni mount etmek yada bir qovluga en yaxsisi her diski ayri qovluga cixart arxasi 1-ci diski install ver 2-cini istese yeniden mount hemen dvd rw-ni secirsen qovlugu ise 2-ci qovlugu secirsen warriorAZZZE sende srift catismir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 31 Ekim 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2011 Qardaslar mene battfields 3 torrent linkin verin xais edirem AMm saglam olsun daha bu problemler olmasin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 1 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2011 bir melumat tapdimki bf 3 windows xpde islemir cunku artiq windows xp kohnelir ona gore vista ve 7 de isleyir hem deki micrasoft visual c++ 2010 destekleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 1 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Kasım 2011 o ocoxdan bilinridiki win xp desteyi olmayacq Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILQAR Mesaj tarihi: 2 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2011 Torrentlə yüklə... oyuna söz ola bilməz,əla işlənmiş qrafika,çox keyfiyyətli səs elə bil döyüşdəsən.bir sözlə 5+5... Yüklə 123.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
warriorAZZZE Mesaj tarihi: 2 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Kasım 2011 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_a_n_g_e_r Mesaj tarihi: 3 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2011 zehmet olmasa saytda bu oyunun battlefield 2 bad company versiyasini yerlewdirinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2011 Axtariş et.Saytda mövcuddur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_a_n_g_e_r Mesaj tarihi: 3 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2011 var ama yuklemek olmur torrentle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2011 Link yenilendi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 3 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Kasım 2011 Axirki mende isledi ............................. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.