Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2012 ....gel men sene 1 proqram verim.burada yuxarı sağ terefde rossiya1,rosiyya2 ve xarici kanallar bölmesi var.rahat işleyir.açar istemir.... https://hotfile.com/dl/156332152/985628e/Ru...v2.1.1.rar.html .... men bele proqramlardan istifade etmirem.sene 1 sayt gönderirem.qeydiyyatdan keçsen full ekranda rahat baxacaqsan....bu saytda bütün dünya tv kanalları rahat gösterir.neinki Bakı kanalları,hetta bizim ucqar rayon kanallarına da burada rahat baxa bilersen...men bu saytdan istifade edirem ve çox razıyam.... http://vefire.ru/category/azerbaijan/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 mehdi1998, cox sagol vefirede qeydiyatim var sen birine verende o sayti goturmusdum acmirdi tv-ler sonra formatdan sonra indi baxiram isleyir. Cox sagol eladi luboy kanal var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 .... halal xoşun.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 Salam dostlar. Mənə istəmədiyim saytları bloka atmaq üçün güclü bir proqram lazımdır. Həmin proqramı yalnız mənim istifadə etməyim üçün kod qoymaq funksiyası da olsa super olar. Öncədən təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 .... proqramsız da etmək olar... http://www.simpletutorials.ru/sistema/kak-...j-programmy.php ... antivirus proqramlarında da blok etmək olar... ....xüsusi proqramla etmək istəyirsənsə, Any Weblock vasitəsilə edə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 Mehdi1998, verdiyin linkdəki şəkili başa düşmədim. Əvvəllər avast işlədirdim, onda bloka qoya bilirdim, indi kaspersky 2012 işlədirəm. nə qədər axtarıramsa həmin funksiyanı tapa bilmirəm. Any Weblock proqramını yoxlayaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 .... kasperskydə valideyin nəzarəti bölməsində kontrola sala bilərsən.istənilən saytı blok edə bilərsən və porol qoya bilərsən..... .... Any Weblock prqramında da həmçinin,porol da qoymaq olur.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 İş orasındadır ki, həmin valideyin nəzarəti bölməsini tapa bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 .... bu videoya bax.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 Çox sağ ol Mehdi. İndi baxıram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2012 .... dəyməz.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixtitan Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 Windows Mokie Maker-də Şəkilin üstünə mahnı əlavə edəndə -gərək gözləmək lazımdı əməliyyat qurtasın , sonra başqa iş görəsən. Mənə elə proqram lazimdir ki, eyni zamanda 1- dən çox (9-10) şəklin üstünə mahnı edə bilim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 mixtitan, sən nə qədər şəkil istəyirsənsə əvvəlcədən moviemaker-ə əlavə elə. Sonra mahnı əlavə elə. O cür daha rahat olar. Əgər başqa proqram işlətmək istəsən Burdan yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 DubTurbo 2'ni tapa bilərsiz? amma full olsun trial yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 Buna bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 mayak, yüklədim tamam başqa şeydi. proqram deyil linkdəki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 Başqasını tap bilmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 mikluxo-maklayBAX Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikluxo-maklay Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2012 baxdim olmur :// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 mikluxo-maklay, bunları yoxla.bunlar downloader-dir. biri ilə dubturbo-nu yükləyəcəksən. o biri ilə də serial kodunu yükləyəcəksən. buyur yüklə Dub turbo 2 downloader dub turbo 2 serial downloader Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest turkiye Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 Salam. mene speedbit premium acar lazimdi tapan olsa sevinerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 .... winrarın içində patch.exe faylı vasitəsilə patch edə bilərsən.və ya hazır DAP.exe faylı da var içində.onu proqramı yüklədiyin papkaya da ata bilərsən.... dap patch.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 Photoshop Cs5 Eng Lazımdı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 ... Elmir_Hamidi , sən soruşursan yoxsa sənə lazımdır ?...çünki axırda sual işarəsi var.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest turkiye Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2012 bagisla ee sehv yazdim mene speedbit video accelerator premium lazim idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.