zver_887 Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 Salam!Sizden xais edirem mene jar formatinda antivirus hazirlaya bilersiniz?Indiden tesekkur edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rauf7 Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 jar antiviruslar hecnedi. googleye yaz ki jar antivirus cixacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixtitan Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 YOUTUBE-ya 15 dəqiqədən çox video upload elemek üçün nə etmək lazimdi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 26 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2011 salam mənə vkontaktdan video mp3 yukləyən proqramin pulsuz versiyasi lazimdi biri var amma sms-le kod al deyir pulsuz bilen varsa desin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 26 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2011 Internet Download Manager Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 26 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2011 yox vkontakt mahninin və videonun linkin vermir amma o proqram vksaver olmalidi adı avtomatik link verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 salam. belə proqram lazimdir isleyen olsun. pc-de ne sifə yazmişam hamsin tapsin . yəni brauzerdə sayita daxil olanda yazdiğim sifrələri tapsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 elbeg, bura bax Nurik111, məncə elə proqram yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 ISmet bes Keylogger ne ucundu? Yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 şahin, proqramı yükləyəndə sonra yadda saxladığını bilirəm , amma əvvəlkiləri tapmaq olmur axı məncə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 He evveleri tapmaq olmur.Ama Nurik yazmayib axi evvel Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 şahin, yazıb ki pc-de ne sifə yazmişam hamsin tapsin . məncə bu keçmiş zamandı. ama ola bilər ki, fikrini tam çatdırmıyıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 He gordum bagisla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 yooo, bağışla nədi? Əstəğfurullah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zver_777 Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2012 Salam!Xais edirem kim jar formatinda oyun,proqram yarada bilir?Bilen varsa xais edirem video cekib foruma yerlesdirsinde mene cox lazimdi xais edirem bilen varsa video cekinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 25 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2012 cox sag olun. yukledim. soradan sifreleri dadda saxlasada olar. yaxsi proqramdi ama acar istedi acari yaza bilmedim nece edim ? basqa bele proqram var sedesi birdeki kone kodlar brauzerin pafkasinda olur deyesen olari tapmaq olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayxan555 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 salam mene nokia proqramini yani nokia proqram bazasini komputer vasitesiyle telefona yukleyen proqram lazimdi.....indiden minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawyeraabbas Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 allnokia.ru bazalar var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 salam Ayxan, proqram bazası nədi? Proşivka? onu NaviFrim 1.3+ proqramı ilə yükləmək olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cavidpss Mesaj tarihi: 17 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2012 Salam. Mən *Sony Picture Package ver 1.0* -i nə qədər axtardım tapmadım.Əgər tapa bilsəz çox yaxşı olar. Diqqətinizə görə təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 17 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2012 cavidpss Buyur burdan yukle Amma bu 1.8 versiyadir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Salam dostlar mende ofis 2010-du. İndi word ve yaxud başqa ofis proqramini acanda ekrana gelir. bunu nece aradan qaldirim? Crack var ama evvel işləyirdi indi işləmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Maksim problem üçün deyil bu bölmə problemini proqramlarda səhvlər bölməsinə yaz burdan silinəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 komputerini microsoft pirat olaarq tapib avto uptadeni bagla removeWATT 3.0 yukle aktiv et ama onla aktiv deende antivusun butun zasitalarini bagla Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Tanner, uzrlu hesab ele, gosterdiyim problemi aradan qaldirmaqcun program axtarirdim ona gore bura yazdim. Vusal, cox sag ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.