AliZairov Konu tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 15 Kasım 2011 Hamıya salam. Çoxlarınız bu problemlə rastlaşmısınız. Win7 Delphi 7 qurmaq. Mən Delphi 7 Enterprise işlədirəm. Bu normal qursanız alımır. Amma bu cür qursanız 100% alınacaq. 1-ci serup-ın üstündə sağ klik edin və svoystvaya daxil olun. Sonra proqramı yükləyin. 2-ci proqramın qovluğuna daxil olun və Bin Project qovluğlarına icazə verin. Eyni qaydada. Sonra açın proqramı və görün işləyir ya yox. Nəsə problem olsa. Yazın. Uğurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 basa dusmedim nece quranda alinir nece quranda alinmir He bu basqa mesele. obiri moderatorlar bunu xeberdarliqsiz silerdiler : ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Zairov bu problem ancaq sendedi,Men sexsen dostumun ve oz kompuma dlephi7 yazmisam,hem enterprise,hemde lite ,hec bir problem olmayib,ozude tek setup halinda olur,sen gosterdiyin kimi olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Məndəki CD dədi. Orqinal yəni. İSO yukləmişdim. Səndə ola bilər tək delphidi bunun içində bunlar var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 zairov senin delphinin resmi saytindan yazmisan bilirem,amma mende tek setupdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Səndə yəqin elə problem yoxdu amma məndə oldu. Problemin həllini tapdım və paylaşdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Kasım 2011 Cox Yaxsi Eledin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.