Jump to content
Forum Windows-az.com

VideoGet 4.0.2.54


Guest seymur_91

Recommended Posts

Guest seymur_91

52e5fdae6ce1.gif

İnternetdə online video baxmaq sayt ədədləri yaxşıca çoxaldı. Buralarda nəşr olunan videolar seyr edilə bilirkən çox vaxt bu saytlar birbaşa endirmə imkanı verməz.

 

VideoGet, yüksək performansıyla online video nəşr edən veb saytlarından bir başa video yükləməyə yarayan bir proqramdır. Tək ya da çoxlu rəftarda videoları yükləyə bilər; avtomatik olaraq bir video formasına çevirə bilər. Proqram sayəsində video nəşr edən 800ün üzərində veb saytından bəyəndiyiniz video klipləri yükləyə bilərsiniz. YouTube, MySpace, Google Video, Yahoo Video, VSocial və bunlara bənzər 800ün üzərində saytdan yükləmə hərəkəti reallaşdıra bilərsiniz. Bu veb saytlarındakı videolar ümumiyyətlə FLV fayl davamında olub, bir çox video oynadıcı bu fayl formasını tanımadığı üçün aça bilməz. Proqramın içində iştirak edən çevirmə vasitəsiylə FLV fayl formalarını AVİ, MPEG1, MPEG2, WMV, FLV, MP4, 3GP, MP3 fayl formalarına çevirə bilərsiniz.

 

 

Mövzu burada müzakirə olunur: VideoGet 4.0.2.54

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...