edd Konu tarihi: 26 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 26 Kasım 2011 Salam Windows Az Ehli SehifelerdeNece Adi Qisaldir Lari Misal Cun Bu Menimki: http://www.facebook.com/pages/17-Yenidən/262954970417373 Bu Da Basqasinin:http://www.facebook.com/Music.House.Azerbaijan Music House Azerbaijan Niye Qisadir Menim Sehifemin Adi ni Nece Ele Qisaldim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qüerty Mesaj tarihi: 26 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2011 Edit page-ə get. Sonra Əsas Məlumat ordan İstifadəçi Adı seçib dəyişə bilərsən. təbiiki əgər həmin ad seçilməyibsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 26 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2011 Səhifənə daxil ol(Səhifə)... Sonra Əsas məlmata klik et..Sonra orada İstifadəçi Adı: bura mausu gətirirsən.. Create a username for this page? bir dəfə klik edirsən..müvafiq xanaya qısaldılmış adın sonuna yazmaqq istədiyin sözü yaz...bu qədər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd Mesaj tarihi: 26 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2011 Saolun Melumat Cun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd Mesaj tarihi: 26 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2011 Birde Kimnse Profiline GIrende KiPages Yazir Ha Onu Nece Edim ? Seni Sexsin Sehifelerini Gesterire Profili Girende Onu Nece Edim Menimde Profilimde Gostersin ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRLN Mesaj tarihi: 27 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2011 FaceBook username creator Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd Mesaj tarihi: 27 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2011 Ama Pages Qoymaq Olmuir Bilmirsiz Niye? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.