saka-muka Konu tarihi: 1 Aralık 2011 Paylaş Konu tarihi: 1 Aralık 2011 İnternetdən hərə bir məqsədlə istifadə edir. Kimsə, internetdən istifadə edərək müasir təlim materialları araşdırıb tapır, kimsə internetlə yeni dostlar tapır, kimsə gündəlik xəbərlər alır.. Mənə maraqlıdır, siz internetdən daha çox nə məqsədlə istifadə edirsiniz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 Gözəl Mozudu. Düzdu Hamı Bir Məqsədlə İstifadə edir. Mən özüm internetdən daha cox hər gün yeni bir şey öyrənmək üçün istifadə edirəm. Ən çoxda İnternetdən Maraqli şeylər öyrənmək istəyirəm. Dostlarla Əlaqə Saxlamaq üçündə gözəl vasitədi məncə. _________________________________________________________________________ ..:::Öyrənmək Heç Vaxt Gec Deyil:::.. Youtube AQİL_İSMAYİL Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 Salam. Mən ancaq yeni yeni məlumatlar məqsədilə işlədirəm. Və sonra öyrəndiklərimi paylaşıram. Qaldıkı chat söhbətə ancaq qohum tanışlarla dostlarla söhbət edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 internet olmasa yer kürəsində həyat durar mən daha çox multiplayer oyunları oynanayıram)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 Neyi sayimki bitsin ? ))) internetsiz bir gun qalsam olerem ((( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rauf7 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 internet full seydiye darixanda girirsen adam cixmag istemir bir linke vurursan 80 dene sey acilir hamsin yoxliyirsan nebilim ela vaxt oldurucusudu. men de multiplayer oyunlarin xosdiram PB lezzet Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2011 Salam bu gözəl mövzu üçün çox sagolun...Texnologiya və onun bir sahesi olan İnternet mənim həyatımdl...Mən hər şey üçün internetden istifadə edirəm...Dost axtarmaq,proqram axtarmaq,film izləmək,məlumat toplamaq və sairə.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 İnter həyatımızda önəmli və ayrılmaz bir yer tutmaqdadır.İnternet proqramların tapılıb yüklənməsində, yeni bilgilərin əldə edilməsi üçün istidafadə etməkdəyəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 Kamran-ın fikri ilə həmişəki kimi razılaşıram;) İnternet-ə eşq olsun=))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 Enigma, Niyə ki qaqaş ? Məgər keçmişdə internet var idi ? Hamı da yaşayırdı.İnterneti İnformasiya əldə etmək üçün önəmli hesab edirəm.Əsində internetin cəmiyyətə ziyanı çoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 === kecmişdə cammatın necə yaşadığını deyə bilmərəm ammaki mən doğulduğum gündən bəri internet görmüşəm və ona öyrəşmişəm ondan ayrı qaımaq qeyri mümkün bir şeydi mənim üçün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madina Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2011 baxirdaaa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.