saka-muka Konu tarihi: 4 Aralık 2011 Paylaş Konu tarihi: 4 Aralık 2011 MP3 sekilli logonu nece vururlar ve silirler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 4 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2011 Men ona aid xususi pro bilmirem ozume lazim olanda AIMP2 prosunnan isdifade edirem cox rahatdir. Mp3 qulaq asdigim yerde 2 saniyeye deyiwirem wekili. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2011 telefonlada olur Nokia C5 nen olur basqa deqiq bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 4 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2011 AudioShell Redaktor ilə edə bilərsən. Yükləmə Linki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2011 Windows Media Playerle de ede bilersen.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 4 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2011 Amma AIMP2 le cox rahatdi )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 5 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2011 cox sagolun tapdim istediyimi : ) Easy CD-DA Extractor Huseyn. AIMP isletmirikde win7 di onu XP de isledirdik : ) qladio2008 Windows Media Playerle ede bilmedim qurdaladim ele bir yer tapmadim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.