Huseyn. Konu tarihi: 6 Aralık 2011 Paylaş Konu tarihi: 6 Aralık 2011 Salamlar Kim bilir Virtual pc de Shared foldersi nece acim..?? Yeni kompdan Virtual Pc-ye fayl gondermey isdiyirem bunu nece eliyim ..??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 6 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2011 Action menyusuna gir ordan İnstall or Update Virtual Machine Additions bunu qur virtualı söndür sonra.Əsl kompu da restart ver sonra yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 6 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2011 bu haqda movzu vardi ve izahatini gostermisdim tekrara movzu acmayin Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 6 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2011 VüSaL, düzü mən də tapa bilmədim... Linki varsa verə bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 6 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2011 Vusal Movzu acanda 1-ci axdardim sonra acdim. Tapa bilmediyime goore acdim. k^n^n Cox sag ol yoxluyub baxacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 6 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2011 VüSaL, Məndə baxdım nəsə gözümə dəymədi. Hüseyn., Dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 7 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2011 Kənan,təşəkkür..alındı.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 7 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2011 Musa_, Dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.