sahin666 Konu tarihi: 9 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Ocak 2012 Bele proqram gormusdum ama adi yadimda deyil.Evvelceden emeliyyati secirdin vaxt ile.Ve sonra komputer avtomatik olaraq hemin emeliyyati gorurdu.Meselen.Mene lazimdiki saat 14:00 da torrent acilsin.HEmin proqramda qeyd edirdim ve 14:00 Torrent acillirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 9 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2012 programlamada bele bir program hazirlamaq olar Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 10 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2012 Bele proqram yoxdu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir619 Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 rusca adin bimedim deye seklin qoydum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.